Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ki lépni egy borzasztóan toxikus kapcsolatból?
régen annyira aranyos és kedves volt velem olyan mintha nem is ő lenne pedig ez megy már egy jó pár hónapja:(
annyira nem akarom egyedül hagyni mert vajon mi lesz vele de így meg nekem nem jó
Hány éves vagy? Szerintem még fiatal vagy hozzá kötni magad valakihez, de semelyik életkorban sem kellene.
Nem akarod egyedül hagyni?
Ha nem érzed jól magad vele, akkor nincs keresni valód mellette.
Ha így viselkedik veled valószínű nem érdekled igazából.
A lényeg, hogy ha már ez így megy egy ideje jobb nem lesz.
Nézd magad becsüld meg magad. Lépj ki ebből.
Ha szeretnél beszélgetni írj rám.
Mi lesz vele? Élni fogja tovább az életet lehet még tanulni is fog a hibákból előbb utóbb.
Ha felnő egy kapcsolathoz az is lehet, hogy még találkozni fogtok.
2 út áll előtted:
- Szakítasz
- Szenvedsz
A döntés a tiéd.
"Az előző barátnőjét is megcsalta"
És ezek után van még képe téged irányítgani mint valami rabszolgát, csak neki szabad mindent. Most erre mit tudok mondani, persze , kutyából nem lessz szalonna ezt tudnod kellett volna mielőtt összejössz vele, sikerült összejönnöd egy nárcisztikus manipulátorral aki ráadásul egy hűtlen lányokat szarba vevő paraszt. Ezért fontos a személyiség alapján dönteni és nem a kinézet meg az iskolai státusz alapján, mert arcon csap a valóság. Szakíts vele, lépj ki a mérgező kapcsolatból, és keress olyasvalakit aki lehet rosszabbul néz ki, de cserébe tényleg megbecsül és szeret tiszta szívéből, és értékeli, hogy vele vagy, mert amúgy rengeteg ilyen fiút szarba vesztek lányok.
Egyre több ilyen esettel találkozom. Olyan, mintha csak az ilyen fiúk jutnának lányhoz...
Szakíts. Ha kell szólj a szüleidnek.
7
Sajnos igen, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb értelmes, aranyos srác jut lányhoz csak azért mert kicsit nyomibbnak tűnnek ezeknél a hülyegyerekeknél. Aztán majd huszonéves korukra feladják a próbálkozásokat a sok elutasítás után, és inkább depressziósok és tipikus incelek lesznek, és akkor már mindenki azt fogja látni, hogy milyen utálatosan viselkednek akkor, és nem csoda, hogy nem kellenek senkinek, de azt senki sem fogja tudni, hogy milyenek voltak régen, mielőtt incelek lettek volna. Szinte akárhol nézem az internet tele van ilyen frusztrált fiatal tinikkel vagy alig 20-as felnőttekkel, akiknek 90%-a férfi, meg olyanokkal akik anime csajokra meg chatbotokra gerjednek, tehát igazi nőkre már rá se mernek nézni. A közösségi médiának, divatvilágnak, a fiatalok világának elanyagiasodásának köszönhetően már sajnos valaki vagy nagyon sikeres tini menőgyerek vagy egy lúzer és sajnos egyre szűkebb a köztes réteg. A társadalmi sztereotípiabuborék miszerint a fiúk az erősebbek, jobban tudják kevésbé hajlamosak a depresszióra, több az önbizalmuk, és jobban számít nekik a kinézet mint a lányoknak, stb abszolút kipukkadt, most ez a jelenség épp az ellenkezőjét bizonyítja. Talán az iskolákban a szexuális felvilágosításon azt is meg kéne tanítani a sablon nem fekszünk össze minden fűvel-fával duma mellett, hogy miként is legyen minőségi párkapcsolata az embernek, hogy igenis a személyiség az első különben nem fog működni hosszútávon a kapcsolat mindegy, hogy fiú vagy lány, és hogy igenis legalább egy beszélgetésre mindenkinek meg kell adni az esélyt, illetve nem ártana ez mellett szakembereknek olyan beszélgetős programokat szervezni, ahol tini korban a 2 nem gondolkodásmódja kicsit jobban megismeri egymást, hogy ne űrlény legyen a másik nem sok embernek, mert ami most van kialakulóban, azt valami borzasztó látni.
Mintha exem írta volna. 3évig tartott az első kapcsolatom, ahol hasonlóan bántam a lánnyal. Évekig tartott mire feldolgoztam a saját hibáimat és képes lettem belátni őket. Ha végül nem lépett volna, valószínűleg még mindig együtt lennénk egy ilyen rettenetes kapcsolatban, amiben valójában én sem éreztem jól magam. Azt akarom ebből kihozni, hogy ha most vele maradsz ez sosem fog változni. (Neked az mindegy, de valószínű utána sem, nekem is csak a belátásom, a pszichológus és a barátaim miatt sikerült). Mindketten jobban jártok ha külön utakon folytatjátok.
A szakítás módja pedig végtelenül egyszerű. Elé állsz megmondod, hogy ennek itt és most vége, az ígéretei semmit sem értek. Ha nem fogta fel, nem a te bajod, elsétálsz és letiltod mindenhol, ha máshogy nem veszi a lapot.
Kitartást, tudom hogy nehéz most, de ha ott hagyod hamar kinyílik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!