Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
A szituáció:
Én 21éves vagyok a barátnőm 18.
Másfél éve vagyunk együtt, amiből 3/4 éve együtt is élünk. Nagyon sok dolgon már atmentunk közösen.
Nemrégiben történt egy olyan hogy a barátnőm a munkahelyén megismerkedett egy fiúval akivel idő közben több is lett, "szerelem", és ő azt mondja nekem hogy ki akarja próbálni az újat, és velem vége. De ha nem sikerül akkor mit fog csinálni?, és hogyan mer szólni nekem újra, hogy kér második eselyt?
Én nagyon szeretem a barátnőmet és nem akarom elveszteni. Mindent is megtennék érte, hogy velem maradjon.
Jelenleg mind a ketten teljesen lelki roncsok lettünk már ez a fiú miatt. Ha a barátnőmben már semennyi érzelem sem lenne irántam, akkor nem lennénk ennyire rosszul ebben a helyzetben, és nem csak én, hanem ő is.
Segítségeteket szeretném kérni, hogy mit tudnék tenni annak érdekében, hogy a barátnőm velem maradjon és a gyerek szálljon le róla?, és a baratnőm is kiszeressen belole?
Nagyon nagyon meg szeretném menteni a kapcsolatunkat.
Kérném szépen, hogy a negatív, vagy a roncsoló hatással lévő kommentekk most kíméljétek.
Szerintem menthetetlen.
Volt egy párom, de szakítottam vele, mert voltak problémák is és újat is akartam. Attól még megmaradt a szeretet/megszokás érzése, ezért voltunk olyan hülyék, hogy újból összejöttünk. Összesen 4 évig próbáltuk rendbe hozni a kapcsolatot, mire végül külföldre mentem mert jött egy remek lehetőség, ő meg becsajozott, míg kint voltam. Ez a vége az ilyeneknek.
Azóta négy éve vagyok az új párommal, egyszer sem éreztem, hogy új kellene és hogy ha tetszik is egy csávó és jóban is vagyok vele, sosem állt szandékomban, hogy lecseréljem a mostani párom.
Először is nagyon sajnálom, ez borzasztó tapasztalat lehet. Normális esetben azt mondom, hogy meg kell oldani a problémát, de itt egy olyan szitu van, ami nem igazán orvosolható. Én ezek után sosem tudnék megbízni a lányban és mindig az forogna a fejemben, hogy megcsal. Ha sír, akkor azért teszi mert bűntudata van, hiszen tudja, hogy tönkretesz téged.
Gondolj arra, hogy ez még időben kiderült. Ha házasság alatt jön elő a probléma, vagy már gyerekeitek vannak, akkor sokkal gázabb a helyzet.
Ebből te még felállsz és egy kis szünet után lesz egészséges kapcsolatod is, ahol ilyen probléma nem merülhet fel, ha szeretitek egymást.
Tapasztalatból írok.
Hasonló volt nekem is. Bolt egy barátnőm akinek idő közben volt egy legjobb fiú barátja. Amikor elkezdtek egyre több időt együtt tölteni, ő úgy lett egyre vissza fogottabb velem kapcsolatban.
Mindig mondta,hogy szeret stb de már egyáltalán nem "úgy" mondta mint azelőtt.
Aztán beszéltünk és úgy voltunk,hogy megpróbáljuk helyre hozni. Én próbálkoztam de ő ugyan az maradt.
Végül bevallotta,hogy már nem érez irántam semmit. Szakítottunk és ő rögtön össze is jött azzal a sráccal.
Szerintem menthetetlen a dolog de ha te még látsz valamennyi esélyt akkor persze, próbáld meg.
De ne bízz a biztos sikerben
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!