Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit akarhat? (részletek lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Nagyon tetszettem a srácnak, de mire én fülig szerelmes lettem belé addigra elvesztette az érdeklődését felém, és el is mondta hogy "más van" mert azt hitte nincs nálam esélye, és most tetszik neki egy másik lány. Minden storym, posztom, jegyzetem likeolja, viszont beszéltem ezzel a lánnyal, és neki semmit sem likeol, nem csak neki más lányoknak sem likeol semmit… Mit akarhat?
aug. 21. 00:27
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem féltékennyé akar tenni téged. Amit valljuk be el is ért...
aug. 21. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még el sem kezdődött a kapcsolat és már így taktikázik, játszik.

Szerintem ne fuss egy ilyen után. Tudom nehéz ha szerelmes az ember de megvolt az esélye és nem élt vele. Ő azt mondta hogy más tetszik, akkor foglalkozzon azzal ne veled.

Játszik veled, tetszik neki hogy végre te vagy az aki "oda van éretr". Most az ő szabályi vannak.

Ha tényleg tetszel neki akkor már azóta együtt lennétek hogy te is jelezted hogy kölcsönös.

Ha tetszel neki de mégis inkább ilyenek csinál akkor még éretlen és gyerekes. Nem áll készen egy kapcsolatra

Ha nem tetszel már neki hanem más tetszik de mégis ilyen kétértelmű jeleket küld akkor nem éri meg foglalkozni vele mert ez elég toxic viselkedés. Nem fair sem veled sem azzal a "mással".

aug. 21. 02:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lájkokban mért szerelem. Ha még kapsz kétezer lájkot az hivatalos házasságnak minősül.
aug. 21. 02:55
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

azért lájkol téged mert veled nyiltan megbeszélte h nem akar semmit ezért ez nem fogkúrólájknak tűnni .de ha még a másik csajnak nm mondta el a szá

ndékait akkor az kúrólájknak tűnne ugyan ez igaz a random csajokra is

aug. 21. 03:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval tényleg vannak olyan emberek, akik lájkok alapján élik az életük.
aug. 21. 05:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A négyes tök jót írt.
aug. 21. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok a lehetséges válasz. Az is benne van, hogy a másik lánynak egyelőre nem mer lájkokat dobni, de az is simán lehetséges, hogy taktikázik. A legegyszerűbb az lenne, ha várnál, rövidesen úgyis megjelenik, ha akar tőled valamit.
aug. 21. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!