Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez szerintetek normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Normális, hogy nekem és a barátomnak (3 hónapja vagyunk együtt) nem volt talking stage-ünk?

Egy évfolyamra járunk és mielőtt összejöttünk volna többször is voltunk barátokkal itt-ott, tehát ott egy kicsit megismertem. Az első üzenete nekem 3 hónappal ezelőtt az volt, hogy lenne-e kedvem elmenni vele randizni. Megvolt a randi, majd a rákövetkező 2 napon is találkoztunk és a 3. randin lett kimondva, hogy együtt vagyunk. Eddig nem gondoltam arra, hogy ez fura lenne, viszont tegnap uncsitesóm megkérdezte, hogy hogyan jöttünk össze és meglepődött, hogy nem kifejezetten beszélgettünk azelőtt, hogy elhívott engem (kb csak a randi helyszíneket és időpontokat beszéltük meg az első 3 napban és csak személyesen beszélgettünk az elején).

Szóval a kérdésem az, hogy ez szerintetek is fura-e

aug. 17. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ma már nem fura.

Mondjuk annyit is ér egy ilyen "kapcsolat" ...

aug. 17. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Gyorsan jött, gyorsan megy...
aug. 17. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat

Lehet kicsit rosszul vagy félre értelmezhetően fogalmaztam. Beszélgettünk mielőtt elhívott volna, csak nem írásban hajnalokig, és már hónapok óta tetszettünk egymásnak, szóval nem volt olyan hirtelen, mint amennyire a leírásból tűnik

aug. 17. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor utcai leszólításból lesz randi, az ugyanez a kategória

Maximum nem szokványos, hogy nektek ez kimaradt, de hogy abnormális-e, bennem fel sem merülne

aug. 17. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi a tököm az a talking stage?
aug. 17. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Ez a beszélgetős szakasz "menőbb" kifejezése.:D

Amúgy szerintem sincs ezzel baj, annál érdekesebb a kapcsolat első szakasza.

aug. 18. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem teljesen okés
aug. 18. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!