Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjünk a barátommal 7 hónap után randizni Sopronban?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, mindketten Sopronban lakunk (ő már születése óta) és elszeretnénk valahova menni randizni de nem tudjuk, hogy hova, ilyenek hogy Tűztorony, Várkerület ezek kilőve mert már annyiszor láttuk, hogy unalmas, szinte az összes kilátóban voltunk már, valami olyat szeretnénk ahol nincs sok ember, valami programra gondoltam de Sopronban nem nagyon találtam semmi érdekeset, akár valami jó kajáldát vagy valami szuper programot szeretnénk( 16-17 évesek vagyunk)aug. 14. 15:59
1/2 anonim válasza:
Miért nem ugrotok át más környéki városba?
Tőletek egy ugrásra Ausztria és Szlovákia is...
De nincs messze Keszthely, Körmend stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Igaz, viszont szintén nincs semmi ötletünk, hogy ott miket, az ilyen kilátókért nem vagyok én személy szerint oda, meg műtve volt a térdem így a sétát se bírom annyira, ezért nehéz
aug. 14. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!