Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret? Mit tegyek?
Akkor miért is vagy vele?
Van neked önbecslésed?
Szakíts, nekem is volt ilyen párom, velemaradtam, aztán szakítottunk. Mostani párom nem csinál ilyet.
Lehetőség még, hogy vele játszol/filmezel.
Adott a kérdés hogy mennyi idősek vagytok ? Gondolom 16-17 évesek ha Tini párkapcsolatba tetted fel a kérdésedet. Menny ideje vagytok együtt? Mennyi az a sok játszás, film nézés részéről?
Neked nincs valami szabadidős vagy valamilyen kreatív elfoglaltságod amivel le tudod kötni magad ? Az se jó döntés ha választási lehetőség elé állítod mert azt érezheti hogy korlátozni akarod. Az én idő is fontos.
Közös elfoglaltságotok nincs amiben mindketten részt tudtok venni és élvezni is azt ?
Fiatalok vagytok mindketten még, nem ezen kellene aggódnod hogy szeret vagy sem.
Egyébként ha teljesen hidegen hagyja a veled való kapcsolata és nem tudjátok megbeszélni ezt mert fontosabb a játék neki, akkor még nem való neki párkapcsolat, jobban jársz te is ha nem vesztegeted az idődet te sem vele.
Ez van, játékfüggő. Ismerek én is ilyet, csak ő már 26 éves srác. Nappal dolgozik, utána hajnali kettőig nyomja a játékokat, pihenőnapon döglik és játszik. Aztán csodálkozik, hogy a barátnője ott hagyta, pedig már pár éve együtt éltek.
Azt nem tudom a csaj mit láthatott benne, vagy mire számított, hogy eddig vele maradt? Azt mondta a csajnak nem tetszett, hogy nem mennek sehová és otthon sem segít neki semmit.
Azt kell mondjam, hogy csak az Agymenők sorozatban van baratnőjük az ilyen nyomiknak, a valóságban ha találnak is valakit az hamar lelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!