Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalna a barátnőm?
Egy ideje furcsán viselkedik, nem térnék ki rá, nem is ez a lényeg, hanem az hogy a barátnőm meg régebben kavart az egyik haverommal( nem olyan óriási haver )
Akármit rakok ki instagrammra történetbe annak a haveromnak a tesója valamiért mindig bekedveli a történetem és ez furcsa lett..
Azóta elkezdtem figyelni messengeren az elérhető állapotot, és azt vettem észre, hogy a barátnőm nincs fent mondjuk 55 perce, az a haverom is kb pont par perc elteressel pl 57-58perce volt fent, aztán gyakorlatilag hirtelen elérhetővé válnak egyszerre..
Nekem ez nagyon erdekss hogy kb amikor barátnőm nincs fent messengeren, az a gyerek sem
Véletlen lenne?
Tudom gyerekes és bolondság ilyet figyelgetni, de ez erdekes..
20/F
Egy ideje furcsán viselkedik, nem térnék ki rá, nem is ez a lényeg
DE, a kérdés szempontjából ez a lényeg, nem holmi messenger elérhetőségek egybeesése...
Nem volt spermás a kukid, amikor legutóbb betetted neki?
Noh persze nem a tiedre gondolok, mert egyből elsültél, hanem a másik csávójának a cuccára.
Nálam is volt olyan hogy valaki ott nyomja a messengert mellettem és jelzi, hogy 20 perce nem aktív. Tényleg valami nem jó már évek óta azzal. Vagy a fordítottja, mikor nem nyomogja a telefonját, de aktív.
Én is meg szoktam adni barátnőimnek a kódomat. Most nem is feltétlenül bizalmi okok miatt. Hanem volt már mikor pl zenét akart kapcsolni csak az övé messze volt. Vagy fáradt voltam és írt valaki én meg megkértem hogy nézze már meg ki az. Ugye akkor mindíg én oldjak fel... Kényelmesebb is ha tudja magának feloldani. Másrészről meg ha párom van akkor foglalt vagyok. Nincs mit titkolni.
Amúgy fontos lehet hogy miben viselkedik másképpen. Nekem is az volt gyanús, mikor egyik exem félre lépett, hogy finoman fogalmazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!