Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalna a barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna a barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy ideje furcsán viselkedik, nem térnék ki rá, nem is ez a lényeg, hanem az hogy a barátnőm meg régebben kavart az egyik haverommal( nem olyan óriási haver )

Akármit rakok ki instagrammra történetbe annak a haveromnak a tesója valamiért mindig bekedveli a történetem és ez furcsa lett..

Azóta elkezdtem figyelni messengeren az elérhető állapotot, és azt vettem észre, hogy a barátnőm nincs fent mondjuk 55 perce, az a haverom is kb pont par perc elteressel pl 57-58perce volt fent, aztán gyakorlatilag hirtelen elérhetővé válnak egyszerre..

Nekem ez nagyon erdekss hogy kb amikor barátnőm nincs fent messengeren, az a gyerek sem

Véletlen lenne?

Tudom gyerekes és bolondság ilyet figyelgetni, de ez erdekes..

20/F

aug. 10. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideje furcsán viselkedik, nem térnék ki rá, nem is ez a lényeg

DE, a kérdés szempontjából ez a lényeg, nem holmi messenger elérhetőségek egybeesése...

aug. 10. 20:26
 2/10 anonim válasza:
21%
Még hát.
aug. 10. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A Messenger-ben az elérhetőségi mutatók sokszor mutatnak teljes baromságokat. Van, hogy azt írja ki valakire, hogy pl. 8 órája volt elérhető, közben meg öt perce írt... Úgyhogy csak erre nem érdemes alapozni. Inkább más jeleket érdemes figyelni. Például benne van-e az ujjlenyomatod a telójában, vagy tudod-e hozzá a kódot? Szerintem a legtöbb párnál ez elég alapdolog, nálunk is az, nem azért, mert turkálunk egymás telójában vagy nézegetjük egymás üzeneteit, csak ez egy ilyen bizalmi dolog, hogy "akár bele is nézhetnél a telómba, nem lenne ott semmi". Ha mondjuk nem rég változtatta meg a kódját, és az újat nem mondja el neked, az gyanús lehet. Az is, ha nem adja ki a telóját a kezéből, mindig magával viszi a WC-re is, ilyesmik.
aug. 10. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem volt spermás a kukid, amikor legutóbb betetted neki?

Noh persze nem a tiedre gondolok, mert egyből elsültél, hanem a másik csávójának a cuccára.

aug. 10. 23:39
 5/10 anonim válasza:
51%
Én úgy gondolom hogy erről kéne vele beszélned. Ha igazi szerelem akkor normálisan fog rá reagálni (persze lehet kicsit kiakad mert kételkedsz benne). Ha pedig furán reagál akkor valami baj van köztetek. Evvel igazából nem lőhetsz mellé...szerintem
aug. 11. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Féltékeny vagy
aug. 11. 03:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A messengeren való elérhetőségből semmi nem derül ki. A ,,furcsán" viselkedik részből talán több dologra lehetne következtetni, de azt nem tudjuk.
aug. 11. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is volt olyan hogy valaki ott nyomja a messengert mellettem és jelzi, hogy 20 perce nem aktív. Tényleg valami nem jó már évek óta azzal. Vagy a fordítottja, mikor nem nyomogja a telefonját, de aktív.

Én is meg szoktam adni barátnőimnek a kódomat. Most nem is feltétlenül bizalmi okok miatt. Hanem volt már mikor pl zenét akart kapcsolni csak az övé messze volt. Vagy fáradt voltam és írt valaki én meg megkértem hogy nézze már meg ki az. Ugye akkor mindíg én oldjak fel... Kényelmesebb is ha tudja magának feloldani. Másrészről meg ha párom van akkor foglalt vagyok. Nincs mit titkolni.

Amúgy fontos lehet hogy miben viselkedik másképpen. Nekem is az volt gyanús, mikor egyik exem félre lépett, hogy finoman fogalmazzak.

aug. 11. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólóknak ezek még nem jelek. Jel lehet ha elhidegül tőled , ha már nem mosolyog annyit ha veled van mint régen, ha már nem ír vissza olyan gyorsan mint régen, ha kifogásokat keress hogy ne legyen veled
aug. 11. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha részleteznéd, tudnánk segíteni, de így mi is csak sötétben tapogatózunk...
aug. 11. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!