Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van olyan, hogy jó ember...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy jó ember rossz időben? Szerintetek reméljek még ettől valamit?

Figyelt kérdés
Most szakítottunk a barátommal mert úgy adódott, hogy kapott egy jó lehetőséget a sport terén(ő ebben látja a jövőjét) emiatt viszont koliba kell járnia jó messze innen. Sajnos lehetetlen lenne megoldani a találkozásokat a tanulás és az edzések mellett, távkapcsolatot meg egyikünk se szeretne. Ezért így láttuk jónak. Viszont rettenetesen hiányzik és azt is tudom, hogy én is hiányzom neki. De tényleg sehogy nem tudnánk ezt megoldani. Viszont nagyjából 2 év múlva lehetne(miután végeztem a sulival) megoldható lenne, hogy folytassuk. Mit gondoltok erről? Van még esély erre?

aug. 7. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Esély van rá, de kár azon agyalni, hogy mennyi. Ne ígérj neki semmit és akkor nem érhet csalódás. 2 év alatt lehet beleszeretsz 3 másik emberbe, a tini kor ilyen.
aug. 7. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Felejtős
aug. 7. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Esély mindig van persze, de 2 év sok idő. Addig mindketten simán beleszerethettek valaki másba. 2 év múlva meg nincs semmi garancia, hogy egy irányba visz az élet. Nem tudom mit sportol a barátod, de ha sikerül befutnia lehet az ország másik felén vagy külföldön fog versenyezni. Ha meg mindketten úgy láttátok, hogy nem jó a távkapcs, akkor feltehetőleg még nem éltetek, haltatok a másikért.

Az furán venné ki magát, ha mondjuk most megszakad a kapcsolat és 2 év múlva ráírsz. ,,Szia, letelt a 2 év folytassuk életem értelme" Kicsit hátborzongató lenne, ilyen üzenetet kapni.

aug. 7. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen persze. Bár nem feltétlen egy ilyen üzenettel képzeltem az újrakezdést.

aug. 7. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb ugy müködhet hogy élet újra egybe sodor és pont megfeleltek egymásnak kicsi esély rá

Mert simán lehet becsajozik vagy te bepasizol vagy változtok mindketten

aug. 7. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Remélni mindent lehet. A tényeket kell figyelembe venni, majd ezekből egy megoldást kitalálni.

A te esetedben ez azt jelenti, hogy:

1. A tények:

-A másik fél szeretne valami fontosat, emiatt feladja a kapcsolatát. Tehát téged a sportra cserélt le. (Ezzel nem azt mondom hogy te legyél neki az első, csak azt hogy ez azt jelenti hogy vannak neki fontosabb dolgai is, mint te.).

- Messze van

- Távkapcsolatot nem szeretnétek

- Viszont hiányzik neked

2. A megoldás

- Mivel a találkozás lehetetlenné válik, így nem marad más lehetőség mint a szakítás.

- Neked viszont hiányzik. 2 év sok idő. Ha mindketten szabadok lesztek meg lehet még próbálni, bár nem biztos hogy működni fog.

- Segítség ahhoz túl tedd magad rajta: foglald le magad valami mással pl. új hobbi, ismerkedés, stb.

aug. 7. 14:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Ez segít több oldalról is megvilágítani a helyzetet.

aug. 7. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
te 2 év múlva már rég kapcsolatban leszel egy fiúval!! ez 100% ! a mostani fúd már csak egy emlék lesz
aug. 7. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben annyira nem hiszek.

A helyedben szórakoznék, barátkoznék, új dolgokat próbálnék ki, szerelmes lennék, stb. Ha helye van az életedben úgyis visszatér, de jelenleg nem racionális az hogy ez megoldódhatna bárhogyan is.

aug. 7. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá erre és végképp ne várj 2 évig abban a reményben, hogy majd minden ott folytatódik ahol végeszakadt. DE. Mivel szépen váltatok el így jóban maradthattok és ha egyszer úgy hozza majd az élet, hogy egymáshoz közel laktok simán elhívhatod egy kávéra aztán majd alakul ahogy alakul, akár újra össze is jöhettek. De ebben a képletben sajnos nagyon sok a változó, úgyhogy tudom hogy most nagyon nehéz de túl kell lépned rajta.

Kitartást!

aug. 8. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!