Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalat evvel kapcsolatban?
Milyen egy olyan lánnyal járni aki meg egyetemre is fog menni? Én nekem hamarosan utolsó év de ő neki még sok van. Mi a tapasztalatotok?
Van így elég időtök egymásra?
Ahogy mondani szokták a szerelem ereje mindent legyőz. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ezt is megtudjátok oldani. Egy másik közhely, hogy ,,arra van időd amire szánsz"
Én annak idején, amikor megismertem feleségem ő még a szakmát tanulta az érettségi után, én viszont már 2 éve dolgoztam. Közben én elkezdtem levelezőn az egyetemet és akkor ő neki kellett türelmesebbnek lennie. De nem akadtunk fent ilyeneken, tudtuk, hogy azért tanulunk, hogy később jobb legyen az életünk. (Jobb meló, jobb fizetés) Idén már 10 éve vagyunk együtt és 3 éve vagyunk házasok és egy kislány szülei.
A lényeg, ha szeretitek egymást akkor nem dobjátok el a másikat az első felmerülő nehézség miatt. Ha együtt küzdötök meg a problémákkal az csak elmélyíti a kapcsolatot. Az nem szerelem, ha már azért elhagyom a másikat, mert nem akkor fejezi be az egyetemet amikor én.
Most egy iskolába jártok? Együtt vagytok, vagy csak tetszik és szeretnéd neki elmondani?
Ha te nem szeretnél továbbtanulni, akkor valószínűleg dolgozni fogsz, és amíg te munkában vagy, ő az egyetemen, illetve otthon tanul. Egyetemtől meg szaktól függ, mennyi időt kell rászánnia, de sok esetben a meló többet tesz ki, mint az egyetem. Egyébként mehetsz ugyanabba a városba dolgozni, kereshetsz ott albérletet, ahol ő egyetemre jár, és akkor még többet tudtok együtt lenni. Ha egyetem mellett ő is dolgozik, ami kábé a második évtől elég gyakori, de első évben sem példátlan, akkor akár közösen is tudjátok fizetni az albit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!