Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a tapasztalat evvel kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tapasztalat evvel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Milyen egy olyan lánnyal járni aki meg egyetemre is fog menni? Én nekem hamarosan utolsó év de ő neki még sok van. Mi a tapasztalatotok?

Van így elég időtök egymásra?

aug. 3. 17:07
 1/10 A kérdező kommentje:
Ajanlotok egyáltalán ilyen kapcsolatot?
aug. 3. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Te is biztosan szeretnél munkát vállalni, neki az egyetem a munkahelye. Ha szeretnétek össze lehet egyeztetni, csak rajtatok múlik!
aug. 3. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet oldani. Amig te dolgozol, ő addig tanul. Alkalmazkodás kérdése/próbája!
aug. 3. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy mondani szokták a szerelem ereje mindent legyőz. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor ezt is megtudjátok oldani. Egy másik közhely, hogy ,,arra van időd amire szánsz"

Én annak idején, amikor megismertem feleségem ő még a szakmát tanulta az érettségi után, én viszont már 2 éve dolgoztam. Közben én elkezdtem levelezőn az egyetemet és akkor ő neki kellett türelmesebbnek lennie. De nem akadtunk fent ilyeneken, tudtuk, hogy azért tanulunk, hogy később jobb legyen az életünk. (Jobb meló, jobb fizetés) Idén már 10 éve vagyunk együtt és 3 éve vagyunk házasok és egy kislány szülei.

A lényeg, ha szeretitek egymást akkor nem dobjátok el a másikat az első felmerülő nehézség miatt. Ha együtt küzdötök meg a problémákkal az csak elmélyíti a kapcsolatot. Az nem szerelem, ha már azért elhagyom a másikat, mert nem akkor fejezi be az egyetemet amikor én.

aug. 3. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok múlik a részleteken, de szerintem megéri megpróbálni.
aug. 3. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Jézusom. Komolyan ez valakinek kérdés? Te még sosem szerettél senkit.
aug. 3. 21:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Most egy iskolába jártok? Együtt vagytok, vagy csak tetszik és szeretnéd neki elmondani?

Ha te nem szeretnél továbbtanulni, akkor valószínűleg dolgozni fogsz, és amíg te munkában vagy, ő az egyetemen, illetve otthon tanul. Egyetemtől meg szaktól függ, mennyi időt kell rászánnia, de sok esetben a meló többet tesz ki, mint az egyetem. Egyébként mehetsz ugyanabba a városba dolgozni, kereshetsz ott albérletet, ahol ő egyetemre jár, és akkor még többet tudtok együtt lenni. Ha egyetem mellett ő is dolgozik, ami kábé a második évtől elég gyakori, de első évben sem példátlan, akkor akár közösen is tudjátok fizetni az albit.

aug. 4. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Van, mert értelmes fiú kivárja, hogy végezzen a lány és a házasságig nem fekszik le vele, nem viszi bűnbe...
aug. 6. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
És fordítva: A lányra is igaz
aug. 6. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Hacsak nem Debrecenben éltek és őt meg Pécsre vették fel nappali képzésre orvosnak, ahol kötelező heti 5 nap bejárás meg sok iskolán kívüli gyakorlata van, akkor működőképes. De ha településen belül megy valahova, akkor simán. Mások se találkoznak napi szinten, hacsak nem élnek együtt, ne aggódj. Heti 2 találkozóval is fent lehet tartani egy kapcsolatot.
aug. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!