Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Barátok” az exszel?
Röviden-tömören; nem voltunk olyan hűde sokáig együtt, viszont ő volt az első fiú, akibe úgy igazán belezúgtam.
Ő szakított velem, nem váltunk el rossz viszonyban, meg hát ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint én, ergo a baráti körünk egy.
Voltak összejövetelek, nem igazán beszélgettünk, nyilván, mert elég sértett voltam, meg ő is tartotta a távolságot.
Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy “Oké, továbbléptem, ennyi volt!”, mire most nyárra, ahogy egyre többet találkozik a mi kis társaságunk, egy olyan érzés kerített hatalmába, ami eddig nem volt a találkozásainkon.
Ő megint kedves, figyelmes, és heccel, szívja a vérem, mint régen, és nagyon nyitott felém, nem úgy, ahogyan a szakítás után volt. Persze, mert idióta vagyok, az érzéseim újra fellángoltak, és ahogy egyre jobban próbálom elnyomni, annál inkább törnek a felszínre. Az sem segít, ahogy rám néz (habár talán csak beleképzelem), meg az összemosolygásaink, és a nevetéseink sem.
A legjobb barátom szerint is furcsa a viselkedése, de egyszerűen nem tudom az egészet hova tenni, mert hát talán csak barátkozni akar. Vele egyébként nem úgy viselkedik, mint ahogy velem.
Úgyhogy a kérdésem a következő;
- Mégis mit tegyek, hogy figyelmen kívül hagyjam?
- Férfi szemmel pedig miért lehet ismét ilyen nyílt felém?
Én pont ezért nem választok a barátaim közül pasit és nem maradok barát senkivel. Jóba igen, de konkrét barát nem, max távolabbi ismerős akivel pár évente váltok pár sort.
A kérdés az, hogy te mit akarsz. Ha újra vele akarsz lenni akkor kérdezz rá mi ez az egész. Igen, lehet te gondolod túl. De az is lehet, hogy teljesen jól érzed.
Ha nem akarod akkor kerüld mindenhol és a barátaidnak is mond meg, hogy egy ideig kettőtöket ne zárjanak össze. Mert neked még mindig fáj és nem zártad le teljesen magadban a dolgot.
Amúgy én kerülném ahogy tudom. Nekem amúgy sem megy az exxel barátkozás és tudom magamról, hogy viszonylag sok idő kell a túllépéshez. Az ilyen találkozókkal csak kínoznám magam érzelmileg és értelmetlen lenne. Teljen el fél-egy év és utána lehet róla szó. Addig nyalogassa mindenki a sebeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!