Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Az van hogy egy lannyal beszelek egy ideje es minden jol ment semmi vita nem volt es 2napja nem ir vissza semmit es nem is nezi meg amit irok de nem vagyok letiltva szerintetek mi a fasz lehet?júl. 24. 23:45
1/9 anonim válasza:
Undorító módon "közölte", hogy nem akar tőled semmit.
2/9 anonim válasza:
Velem ezt 5 hónap után csinálta valaki, ötletem sincs mi váltotta ki, próbáld túl tenni magas rajta, sokat nem tudsz tenni.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt nem ertem hogy fent maradt velem hajnali 3ig beszelni es o kert engem hogy maradjak es beszeljunk utana meg igy itth hagy hat nem nagyon van benne logika
júl. 25. 01:48
5/9 anonim válasza:
Jaja talalt egy masik unalom üzö tarsat akit hasznalhat tovabb teged meg hajitott.
Tipikus kis ribik.
6/9 anonim válasza:
Hogy kezdtetek el beszélgetni?
Simán lehet, családi vészhelyzet van 🤷🏼♂️
7/9 anonim válasza:
Csinálj új profilt, amin nem ismer meg és írj rá.
Én mondjuk itt így szoktam leleplezni a fos elmeroggyant homi kamus trollokat, akik lánynak adják ki magukat. Lehet, eljön az idő, hogy töröltetem mind.
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok, persze utána mondd meg neki, hogy te vagy az, ne csapd be - csak azárt, hogy idegenül visszaír-e.
9/9 A kérdező kommentje:
Mar rairtam 2masik profilrol baratom is rairt es egyiket se nezi meg
júl. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!