Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/19 anonim válasza:
#10 jelentsétek fel azt a pedofil sz*rházit
13/19 anonim válasza:
11-es hát lehet azt kéne.. de 1 én debreceni vok ők meg pestiek.. 2. sztem van bőven arra ember
14/19 anonim válasza:
11: nem tudod, mit jelent a pedofil, ugye?
15/19 anonim válasza:
11-es először legyél már tisztába mi a pedofil.
Tudom most menő mindenkit pedofilozni, de akkor is...
Ennyiből egy 50 éves fickó is pedofil akinek 30 éves párja van???
Pedofil max 12 év alatt jöhet szóba, nekik olyan kell aki még teljesen fejletlen. 12-14 év között szexuális visszaélés, és 14 évet ha betöltötte legálisan bárkivel, akár egy 70 éves is dughatja ha akarja mind a 2 tehát feljelentésre itt már nincs lehetőség.
18/19 anonim válasza:
van párja a kérdezőnek? Amikor először párkapcsolatban lesz...
19/19 anonim válasza:
Nos.
Ez jó kérdés:)
szerintem is 14-16
De lehet hogy van akinek 11-12 évesen már megvan.
Nekem 21 évesen volt meg.Azzal akit nyagyon szeretek.Azóta is tökéletes minden csók vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!