Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Toxic vagyok? Előbb utóbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toxic vagyok? Előbb utóbb elege lesz?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan féltékeny típus vagyok. Minden apró dologért az leszek és tudom,hogy ez zavarja a barátnőmet amit ő tagad de egyszerűen látom h zavarja

És néha már én is meglepődök magamon, hogy ennyire féltékeny vagyok és eddig szinte csak emiatt voltak veszekedések

Lehet azt ereztetem vele,hogy nem bízok benne. Valami tipp hogyan próbáljam le állítani magam mert amit csinálok az már mérgezi a kapcsolatunk

2024. júl. 9. 23:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első mondat után már nyilvánvaló, hogy mindkét kérdésre igen a válasz.
2024. júl. 9. 23:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Jogos :')
2024. júl. 10. 00:18
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Van rá okod? Mert ha qrválkodik akkor van.
2024. júl. 10. 01:36
 4/19 A kérdező kommentje:
#3 hát főleg fiú barátai vannak sőt igazából inkább csak az van neki és sok időt szokott velük tölteni. Észre vettem h amikor velük van akkor átlagos stílusánal sokkal jobban,szebben öltözködik
2024. júl. 10. 09:32
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Normális az egészséges gyanakvás, de a beteges féltékenység nem. Nem probléma az, ha vannak fiú barátai, a gond az, ha kavarnak, vagy ott vannak neki második opcióként, ha te kimész a képből.

A kapcsolatotok érdekében inkább üljetek le beszélgetni és mondd el neki az aggodalmaidat, úgy, mint itt nekünk. Ha őszintén megbeszélitek, akkor remélhetőleg semmi feszkó nincs, ha meg ő nem őszinte, vagy tagad, akkor te dobod ki.

2024. júl. 10. 11:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mérgező vagy, igen. A beteges féltékenység iszonyatosan megterheli a kapcsolatot, és lehet, hogy ezért fogtok majd szétmenni, annak ellenére, hogy mindig is hűséges volt.

Az, hogy vannak fiú barátai, teljesen normális, és az is, hogy igényesen öltözködik.

Mikor összejöttetek, tudtad, hogy vannak fiúbarátai, vagy jöttek a semmiből, s titkolózott, és lebukott vele?

- feltételezem, nem erről van szó, nem ez a tipikus.

A gond nagy valószínűséggel veled van.

Egészen pontosan az, hogy önértékelési zavarod, önbizalomhiányod van. Fosol, hogy nem bírod megtartani, és a "konkurencia" lecsapja a kezedről, és ezért hisztizel.

Tudod, a veszekedéssel nem növeled, hanem csökkented az esélyeidet. Ha növelni akarod az esélyeidet, akkor foglalkozz önismerettel, érjél egy kicsit, javítsd az önértékeléseden, ami nem egyenlő a nagyképűséggel, legyél kedves, szeretetre méltó és szerető.

Megjegyzem azt is, hogy a féltékeny emberek általában nem is szeretik igazán a párjukat, csak valami akksinak tartják, tárgyiasítják, amiből szipkázzák az "energiát", de igazán az ő szükségletükkel, vágyaikkal nem foglalkoznak, nem nézik, hogy mivel lehetne igazán boldoggá tenni a párjukat, csak kivetítik rájuk a saját elképzelésüket és elvárásukat, és balhéznak, hisztiznek, ha nem úgy van valami, ahogy azt elképzelik.

Ha szorongsz, akkor ne máson verd le a bajod, hanem magad nézz szembe vele, és kezeld. Hidd el, hogy sokkal vonzóbb lennél úgy, hogy eléállsz, és azt mondod, hogy bocsi, belátom, elég gáz voltam az utóbbi időben, ezért és ezért, és ezt és ezt fogom tenni, hogy megváltozzam, hogy mindkettőnknek jobb legyen.

De ez csak akkor oké, ha valóban komolyan is gondolod, és valóban mindent meg is teszel ennek érdekében, mer ha csak hitegetsz, akkor csak csalódást okozol, és csökken még a maradék bizalom is.

2024. júl. 10. 12:43
 7/19 A kérdező kommentje:

#6 Először is tényleg nagyon szeretem és mindig kérdezem,hogy neki hogyan lenne a legjobb és ilyenkor a beteges feltekenysegem is felhozom,hogy szerinte ez mérgező és valtoztassak rajta vagy őt nem zavarja-Ő mindig azt mondja,hogy nem zavarja

De már látom rajta h ebbe nem mond igazat.

De köszönöm megfogadom amit írtal mivel én nem szeretném elveszíteni.

2024. júl. 10. 16:59
 8/19 Nincstovább ***** válasza:
100%
Nem mondja, mert tudja mi lesz a következő lépésed, a hiszti. Éltem át hasonlót, engedtem a nyomásnak és elkopott a barátaim egy része. Fiúkkal nőttem fel szinte, sosem néztem egyikre se úgy, mint potenciális “pasi”. Akkor nyilván nem mással jártam volna… Ha a barátnőd mással akarna lenni, mással lenne, hidd el nekem. Ha pedig miattad leépíti a barátait… az szintén nem a legjobb döntés, hisz ők akkor is mellette voltak, amikor te még nem voltál képben. A nők többsége nem a férfiaknak öltözik ki, hanem saját maguknak, olykor a párjuknak és leginkább más nők miatt. Ez a mi “f@rok” méregetésünk. Amolyan, “Ezt nézd ribi milyen csini vagyok!” Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, egy házas vénasszonytól, magaddal kezdj el foglalkozni. A toxikus féltékenység az önbizalom hiányodból ered. De ezt már mondták előttem is :)
2024. júl. 10. 18:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Na majd kiderül, hogy mennyi az igaz szeretet. Mindenesetre amit írtál, az jól hangzik, csak hát van benne némi ellentmondás.

Te magad írod, hogy mindig a féltékenységeteken veszekedtek, aztán kérdezed, hogy nem zavarja-e... Szerinted ki az, akit nem zavar a felesleges veszekedés?!

Ami szomorú, hogy ő sem tudja megmondani, hogy mi zavarja, mit szeretne, ill. nem tud kiállni magáért rendesen, következetesen, vagy te vagy ilyen egyik pillanatban rendes, a másikban meg veszekedős, és már ezért nem bízik benned, és nem mond semmit.

Akárhogy is, kapd össze magad!

Tipikus hiba szokott ilyenkor lenni, hogy az önértékelési zavaros ember a párja önértékelését rombolja, ha már a magáét nem tudja építeni, hogy a viszonylagos "egyensúly", ill. "erőfölény" meglegyen. Na ezt is el kell felejteni, ha van ilyen játszma! Erősítsd magad, és bátorítsd a párodat is!

Aztán további tipikus játszma a mártirkodás, amit szintén passzív agresszió, és el kellene felejteni, ha van. Az a normális, hogy mindketten tesztek a kapcsolatért.

De tudomásul kell venni azt is, hogy a tiniszerelmek általában nem tartanak holtig.

2024. júl. 10. 18:37
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat

Megteszek mindent azért,hogy jó legyen <3

2024. júl. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!