Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Most fogadjam el ?
A párom akárhányszor valahol buli van ő ott hagy engem a tömegbe ő meg megy a haverok hoz
És fáj nekem hogy ott hagy de anyosommek meg nekem álltak hogy hülye vagyok hisztis és hogy a férfinak mindent szabad a nőnek nem hogy a férfi mehet magába bulizni a csaj maradjon otthon és takarítson és ott vagyok mellete oszt állítólag elég vagyok neki de azért telibe bámulja a csajt hogy táncol ugye bár én nem szeretem a bulit már mint diszkó stb ahol túl sok az ember ő meg ott hagy oszt unatkozok annyit mondtam anyosomnak haza megyek el hozom a telom oszt azért is le lettem baszva
utána neki állt feljebb hogy engem zavar hogy ott hagyott vagy 20 percre és veszekedett velem hogy szégyen vagyok hogy a haverjaival nem bulizhat akor minek mennyek én is ?! Ja és én találkoztam a barátnőmmel akik most költöztek vissza majdnem egy éve nem láttam és veszekedett velem hogy én vele találkoztam
Meg május eljesen itt hagyott engem itthon és O el ment bulizni ahol az exevel találkozott ahol a sok haverjával táncolt sok lány között oszt meg az is neki állt feljebb hogy én merek szólni mert nem mondta el az exet csak láttam mit beszélget a haverjával
Miért mész ha nem érzed ott jól magad?
Vagy hívd el egy barátnődet is, hogy ne legyél egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!