Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hét, hónap után engedtétek a tapizást?
a pasim egyre többször próbálkozik ilyesmivel, tapiz, fogdos, nyúlkál, főleg amikor a szobámban kettesben vagyunk és az ágyon fekszünk.
Már csókolóztunk sokszor, 1 hónapja vagyunk együtt.
Nem kell vele foglalkozni 8- as, nem véletlenül van agyonig lepontozva.
A kérdésre is válaszolva: Nekem 17 évesen lett először barátom, pár hónappal a 18. Szülinapom előtt jöttünk össze. Ő már akkor túl volt közel 10-20 lányon…. Nem is értem azóta sem, hogy nem volt nekem ez elég redflag. Szóval én tapasztalatlan voltam, mindenben első volt nekem, félénk is ilyen téren. Ő meg egy tapasztalt,felnőtt ember 2 és fél év volt közöttünk. Ahogy összejöttünk már egy hét után elkezdte ezt a tapizás, nyúlkálást mindenhova… illetve azért az első együttlétet is marhára siettette… Naiv, rózsaszín ködtől elvakultan, kislányként mindent engedtem neki.. de ez nagy hiba volt. Akkor is éreztem, hogy még valójában nem akarom és gyors nekem ez az egész, de nem mertem mondani. Mert féltem a kapcsolatom elvesztését, de hülyeség volt. Tőled függ tehát, hogy mit érzel. Ha nem érzed okesnak jelezd.
Ha már jól megismerted őt, megbízol benne, szimpatikus, akkor engedd azt, amit gondolsz, hogy már megengedheted.
Tény, hogy aki már az elején a "lényegre" tör, az csak mielőbb le akar fektetni. Nem lehet napokat, heteket, hónapokat tanácsolni. Neked kell megérezned a határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!