Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolózni?

Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam egy fiúval és tali után azt írta hogy nem tudok csókolózni. 3 fiúval csókolóztam összesen vele együtt és rajta kívül szerintem mindegyikkel jól tudtam. Ő teljesen befalja a számat és ezért nem tudok lehet vagy az is lehet hogy tényleg nem tudok. Szerintetek mit tegyek? Hogyan kell jól csókolózni?
jún. 2. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő, ahogy a másik szereti. Nincsenek ilyen fix tippek, figyelj arra, hogy a másik hogy reagál a "technikádra".
jún. 2. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress Youtubeon tanácsokat, de mindenki máshogy szereti.
jún. 2. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg ő smárol máshogy, mint a többiek. Én azt javasolnám, hogy gyakoroljatok, ami hülyén hangzik, de tök izgi program lehetne, plusz fejlődnél.
jún. 2. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismétlődnek a kérdések vagy mi van, az előbb volt szintén egy olyan kérdés amit néhány hete láttam.
jún. 2. 21:26
 5/8 anonim válasza:
100%
Sokan nem tudnak.
jún. 2. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki tanítson meg. Egyébként egyetértek hogy nem arról van szó hogy te ne tudnál, hanem ő szokott másképp, vagy eltérőek az igényei. De ha megkéred tanítson meg, az egyben hízelgő is neki, másrészt szexi, harmadrészt pedig jobban össze is rázódtok, ha utána már jobban tudtok csókolózni együtt.
jún. 3. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
A fiú nem hiszem, hogy szeret, ő azt se tudja mi a szerelem és mi a csók. Ezt nem lehet technikailag tudni, ez majd az igaz szerelem idején kialakul.
jún. 5. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert, miért kéne elso talin csokoozni? Majomnak erzi magat az a gyerek, vagy mi??
aug. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!