Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt hasonló?
A sztori az annyi hogy gimnáziumi éveim alatt, volt egy lány aki tetszett, kedves voltam vele, alkalmakkor (szülinapja, nőnap stb.) vettem neki csokit, vagy valamit amivel feldobtam a napját, örült is nekem, láttam hogy jól érzi magát velem, viszont mikor 1-2 év után rávettem magam és elmondtam neki mit érzek iránta csak annyit kaptam hogy ne haragudjak de csak barátnak tekint rám.... Ezzel még nem is lett volna baj, elfogadtam hogy ezt elmondta, ami viszont zavar, az nem más mint hogy ezt miután elmondta rá kb, 2-3 hétre összejött azzal az osztálytársammal aki a gimnáziumi évek alatt nem igazán beszélt vagy foglalkozott vele, ráadásul direkt úgy csinálják hogy idegesítsenek, amikor ott vagyok akkor kezdenek nagyba ölelkezni meg egymáshoz bújni.... számomra szerintem ez gáz.... megkövezhettek ez miatt, de ez hogy kedves vagyok vele meg tényleg látszott hogy jól érzi magát velem aztán ezt csinálja velem azért ez furcsa......
Igazából ez el is vette a kedvem attól hogy párkapcsolatba kerüljek, feleslegesen voltam kedves több éven át...
Nyugtassatok meg hogy nem csak én jártam így
18/F
"Igazából ez el is vette a kedvem attól hogy párkapcsolatba kerüljek, feleslegesen voltam kedves több éven át..."
Mondjuk egy ilyen mondat után én sem akarnék tőled semmit
#4 nem vörös hajú volt
Többieknek köszönöm szépen a választ :)
#1 így teszek, jobban járok ha előbb elmondom az érzelmemet
"de viszont most gondolj bele, több éven át kedves vagy valakivel csak azért hogy annyit kapj hogy barátnak tekint"
Épp erről beszélek
Miért van az, hogy a kedvesség csak hátsó szándék esetén jár?
Mellesleg a vonzalom nem akarat kérdése, lehet ha még kifejezetten akarja, akkor sem tudott volna téged választani a "nem kedves" helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!