Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuuk! Hogyha tetszik nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuuk! Hogyha tetszik nektek egy lány, tényleg bunkók vagytok vele? Miéért?

Figyelt kérdés
Látásból-hallásból ismerjük egymást egy fiuval (csak 14 éves, én 16) és több helyről is hallottam, hogy tetszem neki, de sose adott nekem jeleket. Mostanában próbáltam felé közeledni (nem szeretnék tőle semmi komolyat, max "kavargatni") viszont nem látom annak jeleit, hogy tényleg tetszenék neki. közömbös velem, sőt üzenetben még bunkó is.Pár napja volt egy ilyen nagyobb, közösségi találkozó, több ismerősünkkel, ahol ugyvolt hogy ő is itt lesz, de nem jött. :( irtam neki ezzel kapcsban, de kissé bunkó, lerázós volt, fél szavakban írt. Ezt így vajon miéért? Igy akarja elérni, hogy belé szeressek? Mert inkább csak redflag az egész viselkedése. Valami fiu aki érti ezt, írjon máár! Köszii

máj. 22. 16:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10- végig olvastad amit alatta irtam? Kifejtettem az álláspontjaimat
máj. 22. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van az az óvodás szint, amikor annyira zavarban van a srác, hogy bunkóskodással leplezi a zavartságát.
máj. 22. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én több figyelmet fordítok rá mint másra. Sokkal több dolog megmarad amit ír mond vagy tesz. Ezekre jobban emlékszem
máj. 23. 00:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan fiúk, akik úgy akarnak bizonyítani az áhított lánynak, hogy "keménykednek". Eljátsszák azt a szerepet, hogy ők milyen kemény fiúk, ők nem félnek senkitől, stb. Stb. Ilyenkor jöhet ki olyan hogy bunkón viselkednek. De persze lehet hogy csak nem szeret téged/nem akar veled lenni.
máj. 23. 07:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak fiatal, és neveletlen, tehát nincsenek eszközei, ennyit tud előadni.

Nevelni kéne. Elsőnek a szüleinek, utána talán neked is.

máj. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!