Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom olyanokkal viccelődi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom olyanokkal viccelődik velem, hogy azért nem féltékeny másokra, mert nem kellenék rajta kívül senkinek se...Mit gondoltok erről, ez mit jelezhet, ha ilyen komoly dolgokkal "viccelődik"?

Figyelt kérdés
előtte túlzottan féltékeny volt..most kezdett olyan lenni, hogy annyira már nem nagyon féltékeny, és már nekem mondja hogy én fejezzem be a túlzott féltést..:D ui.:amit fent leirtam..hát mit ne mondjak elég szarul esett:(

2024. máj. 19. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Aki ilyenekkel viccelődik, az nem értékel megfelelően, ergo nem érdemel meg. 31/F
2024. máj. 20. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
A barátod??? Nem ismered azt a szót, hogy szakítás? Ismerkedj meg vele még ma. Úgyis az lesz a vége, csak magadtól még hagynád magad néhányszázszor megalázni. Nem a pasi a felelős az életedért, hanem te.
2024. máj. 20. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy csak viccelt és túllőtt a célon. Beszéld meg vele mindenképpen.
2024. máj. 20. 13:40
 14/19 anonim ***** válasza:
A bántalmazás nem vicc, 13-as. A te életedben sem.
2024. máj. 20. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 értem, egyet is értek, de azt kéne megbeszélniük, hogy ezt egy szúrós tréfának szánta-e, vagy miért mond ilyesmit.
2024. máj. 20. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Bántalmazásnak szánta.
2024. máj. 20. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:
97%

Én azt gondolnám erről a mai érettebb fejemmel, hogy kapásból 3 red flag.

1. Korábban túlzottan féltékenykedett. Alapból nincs bajom a féltékenységgel ha normálisan van kezelve, de ha te magad is azt mondod túlzásba vitte, az rossz dolgokat jelez. Túlzottan birtokló, vagy éppen önbizalomhiányos, és ez később problémákat okozhat.

2. Mostanra téged vádol féltékenykedéssel. Ezzel az a probléma hogy sokszor pont az szokta oktalan féltékenykedéssel vádolni a másikat, akinek tényleg vaj van a fején, és esetleg kifelé kacsingat. Ha meg hirtelen kicsit se féltékenykedik már rád holott korábban nagyon is, akkor már kevésbé vagy értékes számára. Vagy ennyire nyeregben érzi magát, vagy van már más is talonban, vagy mindkettő egyszerre.

3. Ez az egész nem kellenél rajta kívül senkinek dolog. Ez szándékosan vagy sem, de teljes mértékben arról szól hogy letörje az önbizalmadat, és leépítsen. Főleg ha még más hasonló szúrkálgatások is mennek mostanság.

Összegezve én azt tanácsolnám neked kérdező, hogy légy óvatos, és figyelj oda! Ez az ember nem tűnik túl stabilnak, és nem is játszik igazán tiszta lapokkal. És könnyen rossz vége lehet az ilyennek.

2024. máj. 20. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az a fura, hogy itt a lányok mennyi mindent tűrnek... Az én páromnak sose tudnék ilyet mondani, mert imádom. De gondolom ez a magyar viszonylat, hogy itt rengetegen ilyen alpári szinten beszélnek egymással, és nincs semmi valódi szeretet, és normális ez a "játék".
2024. máj. 21. 15:29
 19/19 anonim ***** válasza:
A barátod el fog veszíteni.
2024. máj. 21. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!