Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy olyan lánnyal, aki betegebbnél betegebb dolgokat talál ki rólam (alap nélkül), és végül már ezért árt és fájdalmat okoz?
Szóval rosszul voltam, mondtam, hogy nem tudok írni, ne haragudjon... Azt mondta, hogy megcsalom... Élőztem, videókat is készítettem, aztán azt mondta, megjátszom... Végül direkt összejött az exével, csak azért, hogy fájdalmat okozzon pózolt, csókolózott vele, és mondta, hogy na milyen érzés?
És ez már nem az első eset, hogy valami alaptalan dologért elkezdi ezt művelni velem, és a legrosszabb, hogy még kommunikálni sem lehet vele, eldönti, mit teszek, milyen vagyok stb.
Lehet troll kérdés, de az benne a beteg hogy én tényleg ismertem hasonló mentalitású nőket. Az alap mentalitás ott is ugyanez volt, aztán már csak azon lehetne vitatkozni hogy mennyire van kiszínezve a story a kérdésben. De ez a néhány nő konkrétan ugyanilyen volt, mondhattál bármit, amit ő HITT az volt a valóság, még ha teljesen irreális, kicsavart és idióta, élettől idegen gondolatok, akkor is. Arról nem is beszélve hogy már ez is milyen méltatlan és inzultáló, hogy folyamatosan meghazudtolnak, még ha becsületes is vagy és teljesen átláthatóságra törekszel, akkor is beleköt hogy hazudsz, és persze meg nem győzöd semmivel. Még ha látszólag előadja végül hogy oké akkor legyen így, akkor is ő "jobban tudja hogy nem úgy volt" és aszerint fog viselkedni már végig...
Ráadásul feljogosítva érezték magukat mindenféle sunyi és aljas bűntetgetésre, mindig a másik volt a hibás mindenért, ők csak "bosszút álltak" mert az jár, ráadásul olyan formában hogyha a másik fél el is követte volna amiért a bosszút kapta, akkor is erősen túlkapás amit műveltek.
Ez egy speciális elmebaj, az ilyen nőktől menekülni kell mert teljesen kiszámíthatatlanok és toxikusak, teljesen felzabálják az életedet és tönkretesznek ha hagyod nekik. Az ilyen aki aztán ártatlan képpel nem érti miért baj hogy felgyújtotta a lakásodat, vagy összetörte az autódat idegállapotban. Ráadásul valóban mások előtt is úgy fogja kicsavarni a történetet hogy ő mindig 100%ban hibátlan és a másik fél volt az erőszakos elmebeteg, aki nem ért egyet vagy nem úgy látja számukra az is ellenséggé válik egyből. Ráadásul teljesen impulzívak és meggondolatlanok, simán bárkivel összefekszenek ha épp úgy jön ki a lépés. Képesek bármit megideologizálni hogy miért az volt az egyetlen és helyes út.
Összegezve kérdező, hogy mit kezdj vele? Semmit, menekülj és no kontakt!
Már bocsánat… de te azok után foglalkozol vele, hogy így nyilvánosan megalázott? 😳 Kellene a fsznak, ha az exével megcsal… Gyerekek, csak azért ne maradjunk egy kapcsolatba, hogy ne legyünk egyedül…
Főleg, hogy élvezi, ha neked fájdalmat okoz…
Kisszívem, tanulj az én hibámból. Nagyon szerelmes voltam, az egész addigi felépített életemet eldobtam volna, képes lettem volna arra, hogy az ország másik végébe költözzek, csak egy férfi miatt. Eleinte pontosan tudta mit mikor mondjon, mit szeretnék hallani. A végére, minden voltam csak szent nem. 0-24-ben beszélgetni akart, alig aludtam, nem mehettem sehova, mert akkor hisztizett, az se volt mindegy mit veszek fel melóba… A végére azt képzelte be, hogy a legjobb barátjával kavarok, akivel soha egy büdös szót nem váltottam, sőt találkozni se találkoztam vele… Mindezt azért, mert volt egy hisztije, amire azt mondtam, hogy ideje pszichológushoz menni, pont ezen a napon a haverja is ezt mondta neki, szóval mi biztos kefélünk…🤦🏼♀️
Tanulság?
Ha ilyesmiket képzeleg az nem egészséges, törlés tiltás mindenhol!
Szard le ki mit gondol, vagy mond neki. Ha bszni elég felnőtt, akkor ahhoz is, hogy önállóan el tudja dönteni te milyen ember vagy. Nincs neked erre szükséged :)
Kitartást :)
32/N
4 hasonló kapcsolatom volt. Azonnal dobtam az első után mindegyiket a 3,14csába.
Rengeteg barátnője (mibdegyiknél) tele dumálta a fejüket. Köztük is meg volt a vezér ri.b@nc akit a baráti csorda így sajnos ő is követett.
Számomra ez tűrhetetlen és az idegrendszerem egészsége milliószor fontosabb mint egy idióta akit a "barátai" befolyásolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!