Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A versenysport előny egy lánynál?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha a lány a sportoló. Bejön a fiúknak a fittebb alak? Nem elriasztó a sok edzés és verseny? Vagy függ a sporttól is?máj. 1. 11:39
2/19 anonim válasza:
Szerintem a valódi kérdés inkább az, hogy az téged zavarna-e, ha a fiú nem sportolna egyáltalán smemit...?
3/19 anonim válasza:
Az hogy jól nézel ki a sport miatt, persze előnyt jelent ha az jön be a fiúnak ha valaki sportos alkat,izmosabb viszont egy idő után gondot okozhat hogy sok időt elvesz az edzés,verseny abból az időből amit vele is tölthetnél de persze ez is emberfüggő
4/19 anonim válasza:
Az tök pozitív, hogy egészségesen él, meg hogy sportos teste van, de a sok edzés és a versenyek sajnos a kapcsolat rovására mehetnek.:(
5/19 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, hogy sportol vagy sem, csak ne legyen söröshordó. Amúgy azt sem szeretem ha egy nő túlságosan izmos vagy laposhasú, deszka.
6/19 anonim válasza:
Mindenképp előny, ha sportol, csak ne akarja férfivé gyúrni magát, az már taszító (nekem legalábbis).
7/19 anonim válasza:
Előny. Függ a sportágtól is. Lehet előny, vagy hátrány is. Nekem bejön a fittebb alak. Nem elriasztó. Tolerancia szintem van. Mit sportolsz?
8/19 anonim válasza:
Gimis lány vagyok, versenyszerűen küzdősportolok közel 7 éve...
Kicsit ducibb testalkatú is vagyok, szóval ilyen előnyt még nem szerezte, hogy az alakom miatt akart volna velem összejönni bárki is
Osztálytársak szokták mondani h majd én leütöm azt aki nekem nem tetszik 😅
Szóval inkább hátrányom van mint előnyöm...
De ez inkább sportág miatt
9/19 anonim válasza:
Ne bárki, hanem valaki. Amúgy akár le is ütheted ha valaki tetszik neked, majd hazaviszed. 😅
10/19 anonim válasza:
A boxoló csajszi vagy, aki ma itt irogat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!