Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már vagy csak feladta?
Gondolom, te vagy a lány...
Milyen jellegű a mostani kapcsolatotok, ill mi volt eddig?
Akkor változtass, én se vagyok beszédes sőt utálom néha ha valamit mondanom kell olyannak akit nem kedvelek vagy közömbös számomra, de ha valakit kedvelek vagy aranyosnak tartom a személyiségét nem jelent problémát beszélgetni vele.
Ne várd el, hogy mindig ő találjon ki mindent. Egy kapcsolat 2 emberen múlik ha ő probálkozik te meg így viselkedsz ahogy leírtad ne csodálkozz, hogy elege lesz a sok probálkozásból amit te figyelembe se veszel vagy nem teszed meg érte ugyan ezt...
Beszéltem már néhány pasival aki jófejnek tűnt, még mintha érdekeltem is volna de ha beszélgetünk valamiről ő meg félóránként válaszolna hát nekem nem lenne türelmem és az érdeklődésem is elveszíteném.
Na látod ilyen az amikor valaki segghülye a beszélgetésekhez mert nincsen semmi értéke vagy tartalma a puszta létezésen kívül. Az meg már csak ráadás, hogy ennyire rá vagytok buzulva a telefonra és ezen rugóztok ki mikor ír vissza.
Valamit kezdj magaddal, nézzél olyan műsorokat vagy kövess olyan tartalmakat amik hozzáadnak valamit a tudásodhoz és olyan emberekkel vegyülj akiktől tanulhatsz valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!