Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem keres a lány?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a lány? Letiltott, de nem old fel, mégis aggódik értem - de akkor miért nem old fel és keres?

Figyelt kérdés
Igazából én személy szerint nem tettem semmit, csak valami barátnője javaslatára letiltott. De akkor miért nem keres? Ráadásul több profilja is van...
márc. 23. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, hadd aggódjon. Ha a semmiért képes volt letiltani, nem érdemli, hogy több időt pazarolj rá.
márc. 23. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ráérsz ilyen agyament csajokon gondolkodni. Nem tudom, gondolom azért mert debil és mentálisan még egy kislány.
márc. 23. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy idióta, hülye pi**a ez a csaj. Örökre le kell tiltani.
márc. 23. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A saját érdekedben szabadulj meg tőle végleg, és kerüld is ezt a típust a jövőben. Érzelmileg éretlen kis önző, mások véleménye által befolyásolható hülyék, a legveszélyesebb fajta. Később is csak az ő érdekei számítanának, és gond nélkül kukázza a másik felet a legjellemtelenebb módon, tiltás, ghostint, akármi hasonló. Még hazug is, hiszen ha valóban aggódna érted az nem így nézne ki. Az meg csak a hab a tortán hogy a semmin és egy barátnője tanácsára történik az egész. Két lábon járó red flag gyűjtemény a lány, és valószínű nem is normális.
márc. 23. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
29%
A lányok mind hülyék, úgy látszik ez alól Ő sem kivétel a barátnőjével egyetemben!
márc. 23. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!