Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi járhat az exem fejében?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat az exem fejében?

Figyelt kérdés

Már úgy kezdtem továbblépni, de amikor szervezünk közös programokat (mert mostanában a baráti körömmel sokat szervezünk) akkor jön, még úgy is, hogyha ő az egyetlen fiú.

Sokszor rajtakapom, hogy bámul, általában tökre figyel arra, hogy mit mondok, közvetlen, és ha valami történik velem, aggódik (pl múltkor elestem, és vagy 5x-6x megkérdezte, jól vagyok-e). Volt olyan is, hogy 1-2 percig csak bámult rám, nem nézett el, én meg tökre zavarban voltam.

Nyilván eszembe jutott, hogy talán csak játszadozik, mert hát nem keres fel, de valahogy ő sosem olyan játszadozós fiú volt.

Esetleg most jöhetett rá, hogy nem volt jó döntés szakítania? Vagy mégis miért lehet ez?

2024. márc. 22. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem vagytok kapcsolatban, az érzelmei nem múlnak el egyik napról a másikra.
2024. márc. 22. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
De ő szakított, és már azért eltelt egy jó idő.
2024. márc. 22. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni? Persze lehet, hogy kamuzni fog, vagy nem válaszol, de így még mindig közelebb kerülgetsz az igazsághoz, mint azzal, hogy itt random találgatásokat olvasol.
2024. márc. 22. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:

De, igazából gondolkodom is rajta.

Csak fáj az egomnak, hogy én kezdeményezzek.

2024. márc. 23. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az exed fejében már fix nem te jársz
2024. márc. 25. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Akkor találgass helyette...
2024. márc. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!