Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a csaj, akivel jóban vagyok bekattant?
Először is, pedofilnak nevez (20 lettem nemrég, ő 15), semmi perverz beszólást vagy hasonlót nem írtam neki. Közben meg 22, meg 25 éves üzeneteit lájkolgatja, meg reagál nekik. Lehet van ott idősebb is.
Aztán elkezdte mondogatni, hogy azt sem tudja, hogy hol lakom, stb, nem tudom rólam szinte semmit... Holott konkrétan még a lakásomon is volt. Nem, nem történt semmi extrém.
Plusz, teljesen normális voltam, és elkezdett szidni, hogy b*szódjak meg, meg egyéb dolgok, holott semmit nem tettem, egy ideig próbáltam beszélni vele, a végén eldurrant az agyam és azt mondtam, hogy "hát akkor menj a pcsába, szórakozz mással." és leléptem.
Egyszerűen nem tudom, hogy mi ez az elmebetegség nála, tényleg, baromi türelmes voltam, és próbáltam kideríteni mi a fene lehet.
És a slusszpoén: egy éve ismerem már, segítettem, mikor konkrétan pszichiátriai problémái voltak... Szóval ezért érthetetlen ez az egész.
Te magad írod, hogy pszichiátriai problémái voltak, és valószínűleg még mindig vannak, szóval ez lehet az oka.
Hanyagold vele a kapcsolattartást, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!