Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a barátomat?
Nagyon szeretem de ugy erzem a lelki kiszolgáltatottja vagyok. Nem vagyok annyira szabad se. Mindiig varom hogy irjon es ha nem ir akkor felidegesitem magam(persze neki ezt nem mutatom ki). Tavkapcsolatban is vagyunk igy 3/7 nap latjuk egymast.
amiota vele vagyok rajottem hogy nekem nem valo a szerelem mert tulsagosan fajdalmas es ez tenyleg így van. O az elso fiu nekem igy 18 evesen akit tenyleg szeretek elotte csak megdugtak.
"Nem vagyok annyira szabad se." - Miben nyilvánul ez meg?
"ha nem ir akkor felidegesitem magam" - Mégis miért?
Tehát szereted és hiányzik, ezért el akarod hagyni.
Logikus.
"elotte csak megdugtak.."
Hát ez nem hangzik túl jól. Nekem nem kellene egy ilyen ribi lány akit dugtak.
Amúgy miért nem írsz te? Lehet ő is azt várja hogy te írj.
"lelki kiszolgáltatottja vagyok. Nem vagyok annyira szabad se. Mindiig varom hogy irjon" Ez teljesen normális dolog. A szerelem úgy hat az agyra, mint valami drog: Jó érzés, és minél többet szeretnél belőle kapni. Amikor a barátod nincs veled, akkor jelentkeznek az "elvonási" tünetek. De ez így normális, (szinte) mindenkinél így van/volt/lesz.
"Elhagyjam a barátomat?" Mi döntsük el helyetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!