Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dől el hogy a lány csak szexre kell vagy párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 15:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok múlik a személyiségen. Például, ha egy olyan lánnyal futnék össze, akit minden héten lesmárolnak/megdugnak egy buliban, attól nyilván nem akarnék kapcsolatot.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 teljesen érhető. Én most itt arra akartam kilyukadni hogy a szebb csinosabb lányokról mindenki azt hiszi hogy ribi, és hogy nem való kapcsolatra. De amúgy pl ha ki derülne róla hogy nem az a ribi fajta akkor komoly kapcsolat is lehet köztük?
2024. febr. 28. 16:34
3/7 anonim válasza:
#2 Nagyon leegyszerűsítve így néz ki nálam a helyzet:
Jó külső + jó személyiség = kapcsolat
Jó külső + unszimpatikus személyiség = szex
Átlagos külső + jó személyiség = talán kapcsolat
Átlagos külső + unszimpatikus személyiség = semmi
4/7 A kérdező kommentje:
#3 oo értem! Köszönöm!
2024. febr. 28. 17:05
5/7 anonim válasza:
nekem pl nem kéne lány "csak szexre" mert nem vagyok ösztönlény
6/7 anonim válasza:
#3 nagyjából jól írja. Tömören valahogy így lehet meghatározni, de nálam nem ennyire fekete vagy fehér a dolog.
A puszta szexhez több külsőség járul hozzá, de nálam azért a személyiség is fontos. Nullához konvergáló IQ, EQ az ágyban sem jó! Unszimpatikus pedig kizárt, olyan alacsony szintre nem megyek le, hogy mindegy legyen, ki az csak lyuk legyen!
7/7 anonim válasza:
Ha egy csaj kapcsolatra kell, akkor általában magas az elvárás minden szempontból, míg szexre kis túlzással kb. bárki jó, aki kapható. Most is jár hozzám 4 csaj csak szexelni, kapcsolatot egyikkel sem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!