Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat ahol a csaj idősebb (24) a pasim meg 19?
Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 17:22
1/10 anonim válasza:
Kérdéses, de az életetek ugyanazon szakaszában vagytok, ugyanaz a szint, akkor rendben lehet. (intellektualitás, EQ, motiváció stb.)
3/10 anonim válasza:
Ha a srac agyilag gyerek, plusz játék függő, akkor csak szenvedni fogsz
6/10 anonim válasza:
Sok pasi szereti az érettebb lányokat akik nem mellesleg csak néhány évvel idősebbek náluk, mert úgy érzik sokkal komolyabban lehet venni őket, úgyhogy szerintem ez csak rajtad áll.
7/10 anonim válasza:
Volt már ilyenre példa, szóval van rá esély, de azt nyilván nem tudjuk megjósolni, hogy nálatok mi lesz.
8/10 anonim válasza:
Mukodhet. A kor csak egy szamadat. Ereszkedj bele a kapcsolatba nyugodtan.
9/10 anonim válasza:
Nekem rossz tapasztalatom van fiatalabb sráccal, de szerintem egy próbát megér.
10/10 Kustany válasza:
Simán.
Ezt már többször írtam itt: egy idősebb lánnyal járni, az mindig nagyobb ügy, mint egy fiatalabbal.
Egy idősebb nőt az ember jobban megbecsül, mert ha nála is átmentél a válogatáson, egy olyan nőbél, aki többet látott már mint te, akkor azt nagyon meg kell becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!