Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti irogatnátok hónapokig valakinek ,csak azért hogy lefektessétek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 17:59
11/17 anonim válasza:
Ha szűz vagy, vagy sokkal fiatalabb, vagy tapasztalatlan, vagy 10/10, akkor lehet.
12/17 anonim válasza:
Szerintem többségben csak az csinál ilyet, aki nagyon rá van erre "szorulva". A többség ha egyéjszakást akar, keres magának valakit gyorsan, és szerintem max. akkor fog hónapokat erre szánni, ha nem talál amúgy senkit se egyéjszakásra.
13/17 anonim válasza:
Aki dugni akar, az gyors sikert szeretne, vagyis nem igazán akar leragadni egy embernél.
14/17 anonim válasza:
En nem irogatnek csaka szex miatt
15/17 anonim válasza:
11. vagyok, gondolkodtam, miért a lepontozás, aztán rájöttem. Mármint, lehet, hogy ÍROGATNÁNAK neked mások emiatt. Én pl. nem. Csak ismerem a hímeket.
16/17 anonim válasza:
Sokan csinálják ezt, alapból mi másért írogatnának random lányokra szerinted?
17/17 anonim válasza:
Persze. Ha jó a nő akkor simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!