Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm körülbelül három hete nem engedi, hogy kövessem az instáját... És annyit mond, hogy csak nem akarja...?
Valamit nem akarja hogy lásd. Vagy szégyel téged.
De szerintem inkább az első, lehet irogatnak nekik fiúk a hozzászólásokban, és ő is vissza válaszol nekik szivecskékkel meg ilyenek.
Vagy olyan képeket rak ki, ami miatt féltékeny lennél.
Gondolom segges,csípős, haspólós és dekoltázsos képek....
Igen. :D ez is egy opció, csinálsz egy fake instát és beköveted azon. És meglátod hogy mi-van.
Szerintem ezt csináld, így nem lesz alkalma törölni amit "kell" mert azt hiszi te nem látod
Egyetértek az utolsóval...
Csinálj egy kamu instát, de vigyázz arra, hogy ne legyen egyértelmű h a tiéd. Aztán majd meglátod mit titkol
És te olyan papucs vagy hogy ezt csak úgy elfogadod mindenféle éppértelmű indoklás nélkül? A következő mi lesz, azt mondja hogy most ne menj át hozzá mert épp másik fiúval fog lefeküdni te meg bólogatsz hozzá?
Ha valaki ilyet mondana nekem mindenféle magyarázat nélkül, hogy hagyjam abba a követését (ami teljesen evidens hogy ennek valami oka van) akkor mondanám hogy "szórakozz apáddal de ne egy ilyen úriemberrel mint én vagyok" és tiltanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!