Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom el akarja tőlem tiltani a legjobb fiúbarátaimat, mit tegyek?
Szakítasz vele.
Olyannal nem járunk, aki irányítani, kontrollálni akar. Hidd el, ez még csak a kezdet, amit most csinál.
Semmit. Vagy elfogadod hogy a fiúd nem bírja más kanok jelenlétét, vagy szakítás.
Egyébként az evolúció része is hogy a férfiak nem szeretik ha más férfiak legyeskednek a nőjük körül.
Fiúként én személyszerint teljesen megtudom érteni a barátodat. Csak annyi, hogy én szépen mondanám el hogy ez nekem nem játszik, szóval vagy kompromisszumot kötünk vagy békében elengedjük egymást.
Sosem értettem miért vannak ilyen lányok akik nem tudnak megelégedni egy fiúval. És hogyhogy nem tudják megérteni és elfogadni hogy féltékeny valaki.
Vannak akik elfogadják a fiú-lány barátságokat, vannak akik nem.
Ez van. Ez ilyen, el kell fogadni hogy nem vagyunk egyformák.
Illetve, ezt tudnod kellene te is magadtól hogy ez zavarhat egy fiút!! (Lány is van ilyen, sok)
Vagy legalább csak meg kellett volna már kérdezd első perctől, hogy nem zavarja őt ha fiúkkal haverkodsz!!
Mert tudja hogy a legjobb fiú barátod is titokban be akarja akasztani
Én megértem
Jah és ha foglalkoznál az érzéseivel szerintem megértenéd a helyzetét
Nyugodtam le lehet pontozni de evvel el ismeritek az igazam
Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!