Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinájak?
Figyelt kérdés
A párkapcsolatomban már több mint egy éve nincs meg a bizalom iránta.Akár hányszor megprobálok benne újra megbizní pár hét után újból kiderül valami.Neki áll feljebb hogy nem tudok benne megbizní de mindig újból és újból kiderül valami és már nem tudom hogy mit kéne csináljak.Azzal jön hogy ha nem bízok meg benne akkor szakítsak vele de azt nem szeretnék. Voltatok mér ilyen helyzetbe? Mit csináltatok hogy "müködjön" újból a dolog?Erről szeretnék tanácsot kérni mert minden nap azon gondolkozok hogy megint mi fog kiderülni2023. dec. 14. 18:41
1/5 anonim válasza:
Te vagy a lányzó fél?!
Szerintem bizalom nélkül hosszútávon nem tartható fenn egy egészséges kapcsolat...
3/5 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok a lány fél és 4 éve vagyunk együtt abból több mint egy éve ez megy
2023. dec. 14. 19:36
4/5 anonim válasza:
A kapcsolat két emberen múlik, ha ő állandóan eljátsza a bizalmadat, akkor mégis miért te akarsz tenni valamit, hogy "működjön"? Már rég páros lábbal kellett volna kirúgnod. Egy kicsit sem tiszteled magadat? Tudom, most fog jönni, hogy "dehát szeretem". Az lehet, hogy te szereted, de ő nem szeret téged, tehát miért pazarlod az idődet egy gyökérre, miért nem keresel olyat, akiben tudsz bízni?
5/5 anonim válasza:
4 es nagyon jol leirta.
Nem kell ezt tovabb huzni, dobd ki mert ugysem fog valtozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!