Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett ilyesmit korábbi randipartnerek iránt?
Egy év és 8 hónap telt el azóta, hogy az első kapcsolatom létrejött egy tündéri lánnyal. Szerencsére nagyon boldog időket élünk meg együtt, nincs miért panaszkodnom vele kapcsolatban. A gond nem is vele van, hanem azzal, hogy nem ő volt az egyetlen randipartnerem.
Még jóval a párom felbukkanása előtt randiztam egy csajjal, aki minden túlzás nélkül gyönyörű volt. Tudtam, hogy sok esélye nem lenne a dolognak, hiszen teljesen más a világnézetünk (ő mélyen vallásos), illetve benne nem találtam meg azt a vagány személyiséget, ami a páromban mindigis megvolt. Lényeg a lényeg, végül kedvesen megírta, hogy nem szeretne semmit tőlem. Tudtam, hogy ez így a legjobb, de mégis szíven ütött az üzenete. Hiába vagyok nagyon boldog, teljesen sosem tudtam őt elfelejteni, álmokban is megjelenik néha, meg a messenger is feldobja néha, hogy elérhető. A páromat sose cserélném el vele, de mégis, mintha halvány érzéseim még mindig lennének iránta, vagy talán csak a kinézete iránt.
Mással is volt (akár van is) ilyen, hogy boldog a párjával, de mégis van egy személy az életében, akit sosem fog elfelejteni?
19F
Megcsalások első jele. Mindig több kell mi?
Ez így nem lesz jó, ha más nők után epekedsz akkor ez azt jelenti, hogy nem szereted a párodat eléggé és nem is tiszteled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!