Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátomat annyira megbántottam, hogy zokogott?
Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 03:52
1/21 anonim válasza:
Amit ilyenkor egy lánynak kell. 18/l
3/21 anonim válasza:
és mégis mivel sikerült így megbántani?
5/21 anonim válasza:
Most őszintén, szerinted mit csinálj? Rúgjál bele még egyszer a földön fekvőbe? Esetleg a bocsánatkérés eszedbe jutott már...?
6/21 A kérdező kommentje:
Eljött egy előadásomra haverjaival, felvette videóra, feltöltötte profiljára, és bekommentelt hozzám, hogy kész a felvétel, mennyire jó volt látni, ügyes voltam, stb. Aztán elkezdték kérdezgetni barátnőim, hogy ki ez az ember, én meg nem vállaltam nyíltan, hogy a barátom, azt mondtam, hogy nem ismerem. Kértem, hogy törölje le a videót, mondta, hogy de hát miért, nem akarja, ezért jelentettem a videót, letörölték a videóját, és mérgemben letiltottam utána.
2023. nov. 3. 09:42
10/21 anonim válasza:
Kérte, hogy törölje, ő nem volt hajlandó.
Azért na!
Kemény volt, de szerintem jogos. Megtanulja a srác, hogy a nem az nem.
A felvétel megvan, nem érte visszavonhatatlan veszteség.
Mindkettőtöknek meg kell beszélni a viselkedéseteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!