Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám nem akar elengedni Hajmáskérre, mit tegyek? 16l
Kedves kérdező, te elengednéd a 16 éves lányod egy felnőtt férfihez 130 km-re hétvégére?
Szökj el, de ha elszöksz, keresni fog a rendőrség, mert még kiskorú vagy.
Mióta vagy együtt a fiúddal?
lehet hogy már találkoztak sokszor. igy nem kell félnie az apának.
viszont szerintem nem jo ötlet pénzt költeni hogy csak két napot aludj nála, nem éri meg. majd nagy szünetben aludhatsz nála 3 hónapot is. ugy megéri
Nem szeretném elhívni még hozzánk, eleve ő hívott el magához, és én nagyon szívesen is mennék, csak apám túl aggódik mindent. Nem történne semmi baj, de tényleg.
Nem találkoztam még vele, csak videóhívásban de cuki.
"Nem találkoztam még vele, csak videóhívásban de cuki." :D :D
Ne alázd már meg magad, ne a nő menjen a pasihoz, hanem a pasi a nőhöz, ha akar valamit. De nyilván a cukiság csak szúrni akar.
de lehet hogy a pasinál jobb lenni mint a nőnél.
azért meg lehet érteni az apádat is
Menj kérdező! Majd megerőszakolnak, elvernek, ne adj Isten... Akkor majd lesz neked cuki!
Sehova az ég világon nem engednélek oda apád helyében. Ha a földtől az égig pattogsz, akkor se!
Mit akarsz te 16 éves létedre 130 km-el odébb menni a bakhoz?! Akivel soha nem találkoztál. Gyanítom, nem vagy 16 éves se, csak szépen behazudtad. Jó, ha 15 vagy! Úgyhogy nyugodj le a pitsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!