Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most választhatnád hogy a leendőbeli barátnőd milyen munkát végezgen, mit választanál neki és miért?
Figyelt kérdés
Most tételezzük fel hogy a pénz nem befolyásoló tényező. Mi az a munka amiben legjobban el tudnád képzelni a barátnődet?2023. okt. 12. 10:10
2/7 anonim válasza:
Bármi, amihez kedve van és örömét leli benne. Azonban a munka ne töltse ki minden idejét, legyen ideje sportolni, az alakját és a szépségét formálni is.
3/7 anonim válasza:
Szerencsére vagyok olyan anyagi helyzetben hogy nem kell dolgoznia, úgyhogy csatlakozom az elsőhöz. Háztartásbeli + hobbi amivel el tudja magát foglalni
4/7 anonim válasza:
Örülnék, ha zenész- és dalszerzőtársam lenne.
5/7 anonim válasza:
Én valami reálos szellemi munkát választanék. Egyrészt szellemi hogy ne kelljen megszakadnia a munkában, másrészt reálos mert azzal jól lehet keresni. Alapvetően nincs rá szüksége hogy dolgozzon mert jól keresek, deha én elpatkolok akkor ne kerüljön már utcára, tudjon magáról gondoskodni.
6/7 anonim válasza:
Egy jo autoszerelo feleseg minden almom
7/7 Senior Séf válasza:
Amilyet szeret. Én se örülnék, ha ő választana nekem munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!