Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha most választhatnád hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most választhatnád hogy a leendőbeli barátnőd milyen munkát végezgen, mit választanál neki és miért?

Figyelt kérdés
Most tételezzük fel hogy a pénz nem befolyásoló tényező. Mi az a munka amiben legjobban el tudnád képzelni a barátnődet?

2023. okt. 12. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Háztartásbeli.
2023. okt. 12. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Bármi, amihez kedve van és örömét leli benne. Azonban a munka ne töltse ki minden idejét, legyen ideje sportolni, az alakját és a szépségét formálni is.
2023. okt. 12. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerencsére vagyok olyan anyagi helyzetben hogy nem kell dolgoznia, úgyhogy csatlakozom az elsőhöz. Háztartásbeli + hobbi amivel el tudja magát foglalni
2023. okt. 12. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Örülnék, ha zenész- és dalszerzőtársam lenne.
2023. okt. 12. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én valami reálos szellemi munkát választanék. Egyrészt szellemi hogy ne kelljen megszakadnia a munkában, másrészt reálos mert azzal jól lehet keresni. Alapvetően nincs rá szüksége hogy dolgozzon mert jól keresek, deha én elpatkolok akkor ne kerüljön már utcára, tudjon magáról gondoskodni.
2023. okt. 12. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jo autoszerelo feleseg minden almom
2023. okt. 12. 17:14
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
80%
Amilyet szeret. Én se örülnék, ha ő választana nekem munkát.
2023. okt. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!