Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akárhány barátnőm volt, semelyik, semmiben sem támogatott. Nem aggódott értem, nem kérdezte, hogy hogy vagyok. Csak én vittem el a hátamon a kapcsolatot, hol rontom el?
Irritáló közhely, de "nem a megfelelő körökben keresgélsz".
Ne az ilyen piperkőc jégcsaphercegnőknél próbálkozz, hanem a hozzád hasonló életstílusú, és értékrendű lányoknál! Ahogy te a showman vagy, a kiszemelted meg a közönség, az már nem egy egészséges, kölcsönösségen és szerelmen alapuló kapcsolat.
Nyilván a felsorolt dolgok között vannak, amik egy normális kapcsolatnak is alapvető elemei, mint pl. a figyelmesség, meg adott esetben az aggódás is természetes, de egy kapcsolatban ezek kölcsönösen kell, hogy jelen legyenek. Egy kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés. Ez egy olyan szekér, amit mindketten húztok, és nem csak te, miközben ő rajta ül. (Bocs a béna hasonlatért. :D)
Én azt mondom, hogy ha te nem látod ezt a kölcsönösséget, akkor felesleges belemenni, úgyis ugyanaz lesz a vége, mint az eddigieknek.
#5 Semmi gond, az eszmecsere fontos dolog.:)
Alapvetően igazad van, hogy a partner személyisége is meghatározó. Viszont úgy gondolom, hogy a jószívűséget is túl lehet tolni. Például édesapámnak van egy barátja, aki az ismerkedés kezdetétől fogva elhalmozza ajándékokkal a kiszemeltet. Innentől 3 eshetőség van: a csaj elfogadja, vagy visszautasítja, vagy kihasználja. Az a legritkább, hogy elfogadják, mert kevés lány szereti hosszú távon, ha kinyalják a ****ét, ezért ez nem igazán nyerő taktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!