Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha azt mondta a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha azt mondta a lány, hogy ne bízzak benne, mert ő is csak egy krva?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy ő így érzi jól magát, ne bízzak benne és ne számítsak rá, ő megcsalta minden barátját, neki egy srác nem elég.

Gondoltam, hogy ez valami lepattintós duma lesz, de beszélgettem pár ismerősével, és úgy tűnik, tényleg ilyen.

Erre mit lehet reagálni?

2023. szept. 27. 13:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mutass be neki engem, te pedig keress egy olyat nőt, aki megfelel az elvárásaidnak. Ő nem fog változni szerintem.
2023. szept. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!