Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátnőm, hogy márpedig meg fogja ölni magát, mert nem bírja nélkülem, mit tegyek?
Az a baj, hogy látom a szemén, hogy tényleg. Felajánlottam, hogy lehetünk barátok, beszélgetünk, találkozgathatunk is, de én már nem tudom szeretni, főleg, hogy folyton csak bántott és megalázott.
Azt mondja, neki szüksége van rám. És a szemem láttára letiltotta az összes követőjét, és mondja: csak én vagyok már neki.
Most mit tegyek?
"folyton csak bántott és megalázott."
Innentől kezdve te miért foglalkozol az ő érzéseivel? Ja igen, bocs, mert manipulál😀✋
"letiltotta az összes követőjét"
én ezt nem venném túl komolyan
Hogy mit tegyél?
Szólj a szüleinek, aztán menekülj.
Tapasztalatból mondom, utólag rájössz, idáig sem kellett volna várnod
Persze, nem szabad hagyni hogy megölje magát valaki, de emiatt tartani a kapcsolatot azért szürreális.
Ha tényleg megteszi, nem a te hibád, de valoszinuleg ugysem fogja. Annyit tehetsz hogy elküldöd pszichológushoz.
7-es,
ugye ezt nem így gondoltad "...szólj a szüleiDnek"?
Szóljon a lány szüleinek!
Kérdező: csak birtokolni akar azzal, hogy öngyilkosságot emleget. Ne tarts fenn kapcsolatot könyörületből, hanem szakíts, hiszen nem szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!