Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-22 éves egyetemistaként összejönnétek 16-17 éves lányokkal?
Figyelt kérdés
Mármint olyan lanyokkal akik nem azok a szokasos ribizli insta cicak2023. aug. 22. 21:54
11/16 anonim válasza:
Nem dominálom le. Én is elég éretlen vagyok 21-hez képest, meg külsőre is kb 17-nek nézek ki. Egyetemre járok, de nincs kocsim, munkám, szüleim tartanak el még. Majdnem ugyan az az érdeklődési köröm és az egész életem, mint ami 16 évesen volt. Az nem ledominálás, ha bomlik értem, de én is érte.
12/16 anonim válasza:
Egyébként az a jó, ha gyerekesek. Nem akarok egy koravén csajt összeszedni. Egy fiatal huszonéves legyen még ugyan olyan, mint egy tini.
13/16 anonim válasza:
Hat ha eleg érett akkor simán. Volt is pár ilyenhez szeremcsém de mindig neten ismerkedtünk meg, és mindig rohadt messze laktak :(
14/16 anonim válasza:
Én beszélek egy 15 éves lánnyal, én 25 vagyok. El akarom hívni randizni. Szép lány, tetszik a stílusa az érdeklődési köre. Soha nem voltam kapcsolatban, de lányokkal már igen. Igen van 10 év korkülönbség, de attól szórakozni még lehet. Majd meglátjuk hogy alakul.
Egyébként nehezen ismerkedem, nem sokan fordítanak felém figyelmet a 20+ éves csajok. Valószínűleg azért, mert az elvárásaiknak nem tudok eleget tenni, mivel egyetemista vagyok és nincs vastag pénztárcám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!