Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek a fiúnak?
Van egy fiú aki nekem tetszik és szerintem én is neki.
Azért gondolom így mert tegyük fel többen vagyunk és mond egy viccet akkor először ram nézz úgy vettem észre , a szemembe nézz és figyeli a reakciom.
Vagy tegyük fel vele és a legjobb fiú haverjával vártam a vonatom és amikor köszönt el megolelt ugy hogy ott volt a fiú haverja. Szereti húzni az agyam.
Előre enged tegyük fel ha mennék el előtte valahol .pl a munkahelyen. Váltunk egyszer bulizni ahol mellette aludtam de nem történt semmi mert mindketten gatlasosak vagyunk nagyon. A haverja azt mondta hogy nagyon cukik voltunk ahogy együtt aludtunk. Nemsokára megint megyünk több napos ottalvos bulira, aminél azt érzem hogy történni fog valami.
Sátrazni fogok ,és ennek a fiúnak a legjobb haverja azt mondta hogy majd együtt alszom a fiúval meg hogy felfogom szedni úgyhogy ott állt mellettem az a fiú aki nekem tetszik.
Valószínűleg bejössz neki, de mi lesz akkor, ha egy rámenősebb lány elviszi?
Legalább vegyél neki valami kis ajándékot, édességet, ilyesmit - ahhoz nem kell nagy bátorság. A férfiakat ugye két helyen lehet megfogni, és ha nem vagy bátor, akkor egyszerűbb a hasán keresztül.
A sátrazáshoz meg drukkolunk, majd írd le, mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!