Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Mit gondoltok?
A barátnőm most lesz 16 éves, és eléggé tinédzser. Hirtelen haragú, gyakran veszekszik és belém köt szinte a semmiért. Tudom hogy ez idővel változni fog, és nagyon szeretem, személy szerint sok türelmem van, viszont elég nehéz őt kezelni! Mit tehetnék? Legyek még toleránsabb?
18/F
Találtál egy olyan csajt, aki örök magányra van ítélve.
Az ilyen típus kissé nehezen kezelhető, hacsak nem orvosolja valami szakember.
Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Bár az ilyen előbb utóbb abba is beleköt, ha mindenre jókiskutya módjára bólogatsz.
Téged lábtörlőnek használ. Majd megismekedik egy olyan pasival aki suttyó bunkó lesz vele, na annak meg majd csókolgatja a lábát.
Egy percig nem maradnék ilyen nővel.
Igen, idővel változni fog ..... még agresszívebb lesz.
"Tudom hogy ez idővel változni fog"
Nem, nem fog.
Egy kialakulatlan személyiségű, infantilis, raplis tini.
Neked is most kell megtanulnod, hogy határt szabj annak, hogy mit lehet veled megtenni, meddig mehet el nálad egy lány.
Mindenki otthonról hozza a mintát. Ha bejáratos vagy hozzájuk, figyeld meg, hogyan viszonyulnak egymáshoz, hogy beszélnek egymással, egymásról.
Na, az az, amiből gazdálkodni tudsz. Az mélyen gyökerezik a személyiségében, hogy képes-e normálisan kezelni a párkapcsolatát.
Senkit sem lehet megváltoztatni. Ez oda-vissza érvényes.
Ő téged kritizál, kötözködik, állandó feszültséget kelt, negatív az aurája.
Te szeretnél ezen változtatni.
Ő se tud téged. Te se tudod őt.
Nem illetek össze.
Fölösleges idegi-érzelmi energia és idő pocsékolás.
6., 8-nak adnék igazat.
Annyit tehetsz, hogy vársz, míg fejben megérik. Ha neked ez megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!