Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátnőm (15 éves) lefeküdt egy 20 évessel az első találkozó alkalmával? Hogyan tovább?
Ez csak szerintem fura? Vagy egy hete kezdtek el beszélgetni. Azt mondja, hogy nagyon jól néz ki, és kár lett volna kihagyni. Barátja is van, de azt mondja, nem érdekli, mert ilyen jó pasit nem lehet elszalasztani, a barátja meg majd úgyis megbocsát, ha kiderül, mert szereti.
Mit tennétek a helyemben? Nem a legjobb barátnőm, és szerintem a barátja, aki amúgy kedves és jófej megérdemelné, hogy megtudja ezt.
Nem tudom miért mondja mindenki azt, hogy ne szólj a srácnak. Persze, nem a te dolgod, de inkább tőled tudja meg, mint esetleg hónapok múlva, amikor még jobban összetörheti a dolog
A barátnőd bizonyította, hogy semmi megbánás sincs benne így utólag sem, hagyd az ilyen embert
Egyszer összejöttem egy lánnyal egy vizitúrán, mivel azt mondta nincs senkije. Végigkeféltük az egész utat. Mikor hazaértünk, gondoltam hátha több is van ebben a kapcsolatban, mert aranyos lány volt, hátha hosszabb távon is együtt leszünk. Így felhívtam és felmentem hozzá.
A lakásában nyilvánvaló volt, hogy nem egyedül él, van pasi is ott.
Kérdeztem, hogy van ez, azt mondta ne törődjek vele, ez az ő ügye. Amikor mondtam, hogy de azt mondtad nincs senkid akkor azt válaszolta, hogy azért mert látta, hogy rendes srác vagyok és mindenképp akart valamit.
Mondtam neki, hogy nekem ez így nem pálya, nem akarok ilyen kapcsolatot, ha tudom akkor eleve semmi nem lett volna. El is húztam onnan, de mielőtt eljöttem bekéredzkedtem wc-re, és az ülőke aljára kiírtam egy postit cetlire:
Vigyázz haver, megcsal az asszony. Elnézést, hogy megkeféltem, nem tudtam semmit, azt mondta szingli. Itt a számom: +70/***
Aztán lehajottam a deszkát.
Másnap délelőtt felhívott a srác, hogy mi a fene ez.
Elmondtam neki a sztorit. Eléggé megdöbbent, de megköszönte, azt mondta nagyon rendes dolog volt, hogy kiírtam.
Nem bántam meg a dolgot, senki nem érdemli meg, hogy olyanban bízzon meg és legyen szerelmes aki így átbaßßa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!