Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, bele menjek?
Érdekes.
Mondjuk a kérdés te mit akarsz?
Mindenáron megtartani a lányt, vagy próbára tenni a dolgot hogy mennyire is érdekled te igazán?
Nagyon nehéz jó tanácsot adni, mert az írásodból nekem úgy tűnik, hogy a bizalmad már nem fullos. A baj pedig ott kezdődik, hogy egy ilyen tali kétesélyes, vagy megnyugtat, vagy még inkább elbizonytalanít.
Ha konkrétumot kéne mondanom, akkor azt javasolnám, hogy találkozz vele, mert lehet olyan jeleket fogsz tapasztalni, amik jelezni fogják, hogy még most ugorj ki ebből a kapcsolatból. Tudom, ez nagyon pesszimista meglátás, de lehet ez ment meg egy csalódástól.
A hármas szexnél az a legnagyobb probléma ha kimaradsz belőle.
Szóval menj bele bátran.
Én már most kilépnék, mert ez úgy, ahogy van, a hátad mögött játszmázás.
Nekik megvan a maguk kis világa, amibe nem férsz bele.
Az a bizonyos barát be akarja neked mutatni, hogy kettőtök közül ki dominálja a barátnődet.
Ez az egész helyből megalázó. Túl sokan vagytok ebben a relációban. Egyikőtöt fölösleges.
Nekik már közös múltjuk van, közös élményeik. Egy tekintetből megértik egymást, ha hallgatnak, akkor is értik egymást.
Te ebből ki vagy rekesztve.
Kiszállnék, a barátnőd játszadozzon valaki mással.
A 7-es válasza akkor ha igazi érett férfi módra gondolkozol.
De azt is megteheted hogy ragaszkodol a barátnödhöz akkor viszont nem egyezel bele a taliba sőt megmondod vagányan hogy kettötök kapcsolatába nincs szükség egy zavaró tényezőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!