Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a barátnőm nem nagyon tudtam utolérni telefonon, kiderült, hogy egy barátnőjével és két sráccal volt - bikiniben egy strandon, mit tegyek?
Bikiniben egy strandon, hallatlan! 😱
Téged melyik bolygóról szalajtottak?
Hagyjuk, a kapcsolatotoknak úgy is vége lesz. Ha nem emiatt, akkor más miatt, mert a volt csajomhoz hasonlóan, te is betegesen féltékeny vagy, és ha nem ez az apróság kapcsán fogod vérig sérteni a barátnőd, akkor majd lesz valami más szintén apróság.
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem csinálsz vele. Ha pedig neki akarsz jót, akkor szakítasz vele, mert egy ilyen pali mellett nagyon veszélyes élni!
Egy évet húztam le egy hasonló csaj mellett, és az az egy év alatt el is felejtettem hogy milyen a szabadság illata!
"Ha jót akarsz magadnak, akkor nem csinálsz vele semmit"
A semmit az előbb lemaradt, ugyanis sajnos nem egyedi, hogy a hozzád hasonló jómadarak az erőszakhoz is folyamodnak, csak hogy a nemlétező igazukat bizonyítsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!