Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hogy van ez a dolog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy van ez a dolog?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt állítja ha valaki szerelmes a parjaba akkor is meg tudja csalni.Nekem az a véleményem hogy a világ legundoritobb dolga megcsalni a másikat és ha szerelmes vagy belé akkor nem is tudja megcsalni az illető.

Nektek mi a véleményetek?

2023. jún. 22. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor szerelmes voltam, nem csaltam meg a párom és eszembe sem jutott. :)
2023. jún. 22. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan ő is csalja a csaját/pasiját, és azért ilyen a gondolkodása.
2023. jún. 22. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valakibe szerelmes vagy, akkor nemcsak hogy nem tudod megcsalni őt, de sose jutna még csak eszedbe sem. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyha tényleg szeretsz valakit, akkor miért jut egyáltalán az eszedbe az hogy ezt megtedd, mikor ez a legalja, ez a legundorítóbb módja annak, hogy eláruld a másikat.
2023. jún. 22. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy sajnos megeshet. Például, ha valaki sokat iszik, egy dekoratív személy pedig bepróbálkozik nála, akkor a sokkos állapotban lévő agysejteken lehet nem fut végig a gondolat, hogy neki van valakije, így ösztönből cselekszik.

Természetesen ez egy szélsőséges eset, józanul én sem tudnék ilyet elképzelni.

2023. jún. 23. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem a logikádat, viszont nem gondolom, hogy teljes mértékben igazad lenne. Mindenkinek különböző vágyai vannak, és attól, hogy szerelmes vagy a párodba, még nem biztos, hogy ő ezeket a vágyakat teljes mértékben ki tudja elégíteni. És lehet, hogy mondjuk 98%-ban megkapsz mindent, amit szeretnél, de megeshet, hogy az a 2% erősebb lesz egyszer
2023. jún. 23. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!