Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy gyanúm hogy a baratnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy gyanúm hogy a baratnőm megcsal. Én 17éves vagyok, ő 15. Kéne aggódni??

Figyelt kérdés

Szóval már 5hónapja vagyunk eggyütt és egyre fúrcsább.. néha fent van és nem ír vissza, néha nem válaszol a kérdésre, és egyre kevesebb szívet/emojikat küld, sokszor siet valahova és nagyon ki szokott öltözni; smink, szexy gatya, picsanadrág, sport melltartó stb..

És azt mondta hogy amint végez az edzésről egyből ír, mondom oké erre fent látom.. Sok fiókja van és csak az egyikben vagyok ki írva

Lehet megcsal?, Kéne aggódni?

Köszönöm előre is a vállaszt!

2023. jún. 20. 21:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért ne jönne össze egy 15 éves lánnyal, van aki ennyi idősen sokkal érettebb mint a nála idősebbek viszont azzal egyetértek ha nem mersz vele nyíltan beszélni nincs értelme a kapcsolatnak.
2023. jún. 21. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!