Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy végre ne legyen paranoid a barátnőm ha nem vagyok telefonközelben?
Ha eltelik cirka 24 óra, és nem keresem, elkezd pánikolni, féltékenykedni, meg minden... Na most ez még érthető lenne, ha esetleg írna/keresne és nem válaszolnék, de nem is keres/nem is ír, szóval nem értem.
Ráadásul szoktam szólni, hogy magamtól nem fogok írni, de ha gondolja, írjon, mert rá-ránézek a telefonra, és amint tudok, röviden, de vissza fogok írni.
Ha szeretnél vele maradni, akkor adj életjelet magadról, ezzel elkerülhető a kirohanása, vagy beszélj vele, hogy ezt ne csinálja, ne aggódjon.
Ha pedig zavar, hogy ennyire paranoid, és nem akarsz/akartok változtatni, akkor szakíts vele :)
24 óra?
Jesszus, barátok vagytok, vagy egy pár? Férjemmel 8 éve vagyok együtt, de most is és mikor még csak 1 hónapja voltunk együtt, akkor is rosszul voltam ha már 4-5 órát nem ír. Te meg itt 24 órákról írsz.
Gondolom nem vagytok szerelmesek, csak együtt vagytok kúrogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!