Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha elkezdek bekövetni fiúkat instán, és ilyenkor barátom elhallgat, akár hosszú órákra, mit csináljak, hogy ne csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 12:32
1/8 anonim válasza:
Talán ne kövess be fiúkat, mert valószínűleg nem esik jól neki.
2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg?
Ha féltékeny, nyugtasd meg, hogy neked nem kell más?
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg azért hallgat el, mert zavarja. Ülj le vele és beszéld meg, hogy nincs oka féltékenynek lennie meg semmi ilyesmi. Gondold magad az Ő helyébe, lehet neked sem tetszene, ha csajokat követgetne :)
4/8 anonim válasza:
Például ne legyél ribi, te ribi!
A barátod helyében én már rég dobtalak volna.
5/8 anonim válasza:
Mondjuk ne kövess be random srácokat, ha van egy barátod, akit elvileg szeretsz...
6/8 ABORG válasza:
nyugodtan kovethetsz barkit jogod van hozza.
ha nem tetszik amit csinal beszelj vele es mond meg neki, abbol majd kialakul egy beszelgetes es egy kompromisszum.
ha meg nem, akkor meg lehet kene uj baratot keresni.
ami meg konnyu lesz mert bekovettel egy csomo embert instan.
7/8 anonim válasza:
Én mindig elképzelhetetlennek tartottam hogy valaki azért
Hisztizik hogy ki kit követ be instán vagy hogy kit nézett meg. Nagyon kicsi lehet az önbecsülése, dolgozzon magán ha ennyivel is baja van.
8/8 anonim válasza:
A barátod egy 40 kilos pancser,a helyében már rég eldobtalak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!