Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, hogy ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ha a barátnőm bekövet valakit, akkor azt a srácot levadásznám?

Figyelt kérdés
Igen, levadásznám, de csak miután lekevernék egy-két pofont a barátnőmnek. Sajnos ilyen vagyok. Félek egyszer baj fog történni.
2023. máj. 27. 22:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 ha megcsalt és elszállt a bizalom minek vagy vele? Ha pedig nagy nehezen megbocsájtottál neki akkor azt azért tetted, mert túl vagy ezen a dolgon, át lett beszélve és ennek ellenére is bízol benne. De nem ez a helyzet.

Ha nem bízol benne még ennyire se mit keresel mellette?

Azzal, hogy visszafogadtad már elsőre is azt tanítottad meg neki, hogy ezt a kapcsolatotokban megteheti és egy nagyobb vitán kívül nincs következménye. Hülye is lenne nem kihasználni ezt. Hát más ott hagyta az elsőnél. Miért jönne össze olyannal, aki ezt megteszi vele?

Kielégítitek egymás játékát. Te vagy olyan szeretet éhes, hogy elnézd neki, ő meg van olyan önző, hogy ezt ki is használja.

2023. máj. 28. 08:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt kell mondjam, hogy szerintem te keresed a lehetőséget, hogy agresszív lehess. Háromszor megcsalt, de te inkább vele maradsz, hogy aztán erőszakos dolgokat tegyél...ki érti ezt?

A másik opció, hogy troll vagy.

2023. máj. 28. 08:24
 13/15 hungarikum_202 ***** válasza:
100%
Zártosztályon egy kényszergyógykezelés nem ártana. A ribit meg hagyd el minél hamarabb. Mind a ketten jobban jártok.
2023. máj. 28. 10:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy az megvan hogy háromszor megcsalt,az oké de az hogy "bekövet" valakit akkor már mehet a box... Plusz leversz párat a csajnak ami már magában is egy nagyon erkölcsös, gerinces férfi jellemről árulkodik, plusz "levadásznád" a srácot aki lehet azt se tudja hogy a világon vagy, max azt hiszi hogy "bekövette" egy szingli csaj ... Már megbocsáss de nem vagy te normális! Szerintem gyárilag rosszul vagy bekötve és nem a három megcsalás az oka mert ha ezek után is mellette vagy akkor nálad, a központban van a hiba ...

Plusz 1, neked,tőlem: Megverni egy nőt gusztustalan és férfiatlan, pláne azzal a szánalmasnál is szánalmasabb kifogással mosakodni hogy "Sajnos ilyen vagyok"... Neked nem barátnő kéne hanem egy gumiszoba!

2023. máj. 28. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad.
2023. jún. 16. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!